zoki Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Slučajno sam se vratio na prvi poust, nije me mrzelo da ga ponovo pročitam, i vidim ovaj deo.. Super ideja koja bi mogla da se sprovede, ima još vremena... Уз ове две лиге, планирам да покренем и Куппп у коме ће да учествују сви играчи из обе лиге. О детаљима тог такмичења када стартује овогодишњи Фантази, за сада само могу да предложим да понесе име менаџера који је имао највише постова у претходном топику, ја бих рекао да је то Феи али н'умем да проверим. То давање имена по најбрбљивијем најактивнијем би могла да постане традиција, па да се име купа смењује сваке године (не може 2 пута за редом исто име, ако исти највише постује онда следеће године по другопласираном).Уз овај велику Куппп (за који још не знам да ли је могућ пошто тренутно не видим опцију да лига има 38 knock-out кола), предлажем и да правимо мале купове од три-четири кола у које ће моћи да се пријаве активни играчи из обе лиге.E pa zbog toga, Praaaaaaaaaslineeeeeee!!!! Dođi bar ovamo, zajebi Č vs P topike i druge razloge zbog kojih ne pišeš...Uskoro će i zimski draft, dovlači se!!! <_<Isto važi i za nbg-a, taman mu je krenulo... :D
Feindouno Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Bice dobro ako skupim 11 igraca u ovom kolu.
zoki Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Ja sam hteo da poentiram kupovinom Jonjo-a ali je i Timmi uradio isto!!! :D
kralj Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Prasline, ako budeš pravio opet draft ligu (koja je ove doživela debakl) imao bih par sugestija.
Tolaa Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 (edited) Mjuki, javi se, hocu da likujem k'o covek kad te zakopam jos dublje u Championship zonu. Edited December 7, 2013 by Naa
ducca Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Krul CS, ko bi rekao, u malo da pazarim DdgSent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Naravno da ce Suki imati 0bodova cim sam ga ja doveo i dao mu ©
Dziber Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 west brom norich destined for 2-2 in 13`, al nista..
Feindouno Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Naravno da ce Suki imati 0bodova cim sam ga ja doveo i dao mu © Aha sigurno. Imao je 10 i prije ovog gola.
Feindouno Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Siguran sam da recimo malkinov protivnik ima Aguera za kapitena. Moji svi u svim ligama imaju Sukija, naravno.
malkin Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 jebiga, mrka kapa od ovog Kotunja. kakav promašen transfer, od devet golova u poslednje dve utakmice on ima 1 asistenciju.
Recommended Posts