malkin Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 (edited) :bee:ja bar ne igram protiv ekipe bez golmana. a ti sad pobedi ako te nije sramota. Edited December 3, 2013 by malkin
copkillah Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 !*&@!()*!#()!*_)!&!!(*#_)*~_*(~*_*(#$*(!&^$*%(#&@)$% počelo kolo a nisam obratio pažnju...
kralj Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Meni obrnuto. Počelo kolo, a prerano sam obratio pažnju. Da sam znao da se igra posle dva dana ne bih pravio ekstra transfer.Ali imam šanse. Lak mi raspored. Rutinski protiv Praslina, a sad Čuvari za proboj na 15. mesto.S'obzirom da imam najskuplji tim, očekujem borbu za Evropu.
zoki Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Ali imam šanse. Lak mi raspored. Rutinski protiv Praslina, a sad Čuvari za proboj na 15. mesto..Hteo sam i ja da radim ekstra transfer ali pošto imamo 5 istih igrača (imali bi i 6 jer bih uzeo Lallanu) +4 od starta znači.. I dalje si favorit, Žiru je jači od Lukakare i Lallana i Azar su jači od mojih uzdanica Taunsenda i Kasamija.. Majko moja, ko meni igra u timu Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
pantelia Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 (edited) Liverpuldjani i mi Noricevci imamo 6 istih igraca, ukljucujuci i kapitena. A razlike su:1. Soukros - Begovic (dakle isti tim)2. Lovren - Clyne (opet isti tim)3. Pantilimon - Ivanovic4. Skrtel - Ward-Prowse5. Morison (igrao, 1 poen) - WhittinghamCenim da odlucuju bonusi... Edited December 4, 2013 by pantelia
Feindouno Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Stavio sam Ozila za kapitena jer mi je dosadilo da meni i neprijateljima bude isti kapiten.Ocekujem 2 gola Sukija i 15 min za Ozila, umoran decko.
goofs Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 do jaja sto je 7 (SEDAM) igraca Kristal Palasa dobilo bonuse
Behemoth Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Ne znam sto drzite tog Kasamija u timu, i onaj gol sto je dao, vise je bilo slucajno. Doduse, tad kad je dao taj prokleti gol, odigrao sam nereseno sa nekim iz lige.Sigurno za te pare ima nekog ko moze malo "bolje" da odgra.
Tolaa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 !*&@!()*!#()!*_)!&!!(*#_)*~_*(~*_*(#$*(!&^$*%(#&@)$% počelo kolo a nisam obratio pažnju...A ja sam mislila da ti je ostavljanje Aguera za kapitena kad Suki igra protiv Norica kod kuce neka specijalna taktika.
zoki Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Ne znam sto drzite tog Kasamija u timu, i onaj gol sto je dao, vise je bilo slucajno. Doduse, tad kad je dao taj prokleti gol, odigrao sam nereseno sa nekim iz lige.Sigurno za te pare ima nekog ko moze malo "bolje" da odgra.Za 4.5 kurčeva miliona nema mnogo boljih opcija, igra 90 minuta stalno i umuvao je 2 komada.. Videćemo sa novim menadžerom da li će se nešto menjati.. Planiram da ga prodam ali nikako da dođe na red. Sa mnom si igrao nerešeno i to si se provukao :DSent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
Behemoth Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 (edited) Sa mnom si igrao nerešeno i to si se provukao :DPa ne znam bas, ko bi pobedio da Kasami nije dao onu golcinu Edited December 4, 2013 by Behemoth
Feindouno Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Stavio sam Ozila za kapitena jer mi je dosadilo da meni i neprijateljima bude isti kapiten.Ocekujem 2 gola Sukija i 15 min za Ozila, umoran decko.Debil.
copkillah Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 A ja sam mislila da ti je ostavljanje Aguera za kapitena kad Suki igra protiv Norica kod kuce neka specijalna taktika.Plače mi se, daće im pet golova.No dobro, možda i Kun da pet komada, nikad se ne zna
Feindouno Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Soton sam unistio kao onomad Stoke, primaju 3 gola po mecu.
Recommended Posts