Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)
nisam pratio, što izađe Oskar onako rano?
Mislim da se povredio prilikom nekog driblinga.Ja izgleda pobedih Liverpuldjane™.edit: quote Edited by Behemoth
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja pobedih Dedija uprkos -8 i Agueru kapitenu.

Posted
Moćna Tolaa!!! :ziga: :Hail: :ziga:
:fantom: A tako i treba copkillah-u kad me je zeznuo za kapitena, pa sam zato izgubila. <_<
Posted

Objasnio u ovom kolu sa 90bodova bez bonusa, Petoletka ponizena duplom bodovnom razlikom. Lepo kolo za nas bez Aguera i Suareza :)

Posted
da li moze vise da te sere? jebeni Terry :frust:
Jbg... imali smo gomilu istih igraca... presudise Terry i Coleman. 73 boda bez bonusa i 6. pobeda za redom
Posted
Objasnio u ovom kolu sa 90bodova bez bonusa, Petoletka ponizena duplom bodovnom razlikom. Lepo kolo za nas bez Aguera i Suareza :)
odlično si rasporedio poene u poslednja dva kola, odobravam.
Posted
odlično si rasporedio poene u poslednja dva kola, odobravam.
Ti si se "provukao" proslo kolo :rant:, ali ovo brojim 99 (nadam se i prvih 100+ jos valjda obracunavaju)
Posted (edited)
Evo izaslo govedo.Lezilebe, cestitke :(
'fala. juče sam bio ubeđen da gubim, danas nisam ni pratio, vidim City dobio 3:0 i pomirio se sa porazom. kad ono, aguero nula golova :) Edited by Lezilebovich
Posted (edited)
Jbg... imali smo gomilu istih igraca... presudise Terry i Coleman. 73 boda bez bonusa i 6. pobeda za redom
Svaka cast, dobro su ti odigrali svi.edit: to mi je jedini poraz u ovom kolu ali i 2. uzastopni po prvi put ove sezone u Champppionshipu. Edited by Feindouno
Posted
#Boruc injured for upto six weeks! His price is dropping tonight! I think it best to leave him on your bench! No point messing with keepers!
Posted

U ovom kolu derbi protiv Novog Zamka, koji je 12. u Srbiji :Hail:Prema poslednjem kolu, imamo samo 2 zajednicka igraca. Bice pravi prvenstveni™ mec.

Posted

ja igram protiv adasevica koji je ili zaboravio na fpl ili je najveći majstor zen vođenja tima.što je najgore, rvp kao kapiten mu se možda i isplati ovog puta, sve i ako ga je slučajno na tom mestu zaboravio pre dve nedelje kad je, po svemu sudeći, poslednji put dirao sastav.

Posted

Rano si poceo tako da ne sumnjam u jos 1 rutinsku pobjedu uz oko 21 protivnikov poen.