Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Barkli na klupi, Ravel na klupi.imam osećaj da će Bentekara za koji sat imati svež, krcat bendvegon.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ravel sveze kupljen. Jebo me Big Sam da me jebo, da bog da ih napunili kod kuce!

Posted (edited)

Glupi Remzi me je već previše koštao ove godine. Imao sam ga na nišanu od nultog kola i blo mi glupo..Sad već postaje lično!

Edited by muslin
Posted

Samo u random ligi neprijatelj nema Colemana :frust:

Posted
Coleman :)
+1ne znam što Martinez drži Lukakua na terenu, kao da je čvrsto rešio da mene lično zajebe. neka ga lepo odmori za sredu.
Posted
ne znam što Martinez drži Lukakua na terenu, kao da je čvrsto rešio da mene lično zajebe. neka ga lepo odmori za sredu.
Moji navijači polako napuštaju stadionpijprokersforum.smilie.smilie1297549485.gif
Posted
+1ne znam što Martinez drži Lukakua na terenu, kao da je čvrsto rešio da mene lično zajebe. neka ga lepo odmori za sredu.
dobar je Lukakara...
Posted

Barkli ulazi u 89om, a Everton prima glup gol i Kolmenu se briše klinšit. Pas'te šta vam kažem

Posted

Sou far sou gud, jedino bi bilo bolje da sam imao Colemana umjesto Jagielke kao oba relevantna neprijatelja.Na pogadjalici 50, samo sam Villu promasio.

Posted

odlicno za sad... kad se dodaju bonusi 48 bodova sa 5 igraca.

Posted (edited)

Od copkillah-ovog Ramseya sam se odbranio Colemanom, Demelom i Lukakarom.. :Hail:Vodim 6 - meni ostali Townsend i Hazard a njemu Mignolet, Lallana i Fonte :unsure: Aguero© i Suki su zajednički...

Edited by zoki82
Posted
dobar je Lukakara...
realno, super sam prošao. da mi je neko rekao da će u pobedi od 4-0 moj Kolmen da pokupi duplo više poena od protivnikovih Barklija i Lukakua zajedno...
Posted
Od copkillah-ovog Ramseya sam se odbranio Colemanom, Demelom i Lukakarom.. :Hail:Vodim 6 - meni ostali Townsend i Hazard a njemu Mignolet, Lallana i Fonte :unsure: Aguero© i Suki su zajednički...
Eh šta bi bilo da je Miraljas igrao celu utakmicu :(