Lezilebovich Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 #EFC influential left back #Baines is expected to be out of action until the new year after breaking his toe in the Merseyside derby
kralj Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Trebaju mi večeras dva brza crvena za pobedu. Izgubih sa Sukijem, Žiruom i Aguerom u napadu (protivnik od ovih imao samo Žirua i nijednog skupljeg od njega). Loša karma. Sledeće kolo igram protiv Praslina u derbiju dva transfer manijaka.
Sam Spade Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 (edited) ko dobija, Spejd ili San Epifanio?Jebeno je. Imam bod više, ali on čeka Vlara večeras. Kolike su šanse da on zabode autogol? Edited November 25, 2013 by Sam Spade
Moća Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Trebaju mi večeras dva brza crvena za pobedu. Izgubih sa Sukijem, Žiruom i Aguerom u napadu (protivnik od ovih imao samo Žirua i nijednog skupljeg od njega). Loša karma. Sledeće kolo igram protiv Praslina u derbiju dva transfer manijaka.I meni trebaju dva crvena ili crveni za Sesenjona i penal d anapravi goman WBA i da izgube 6-0 ko Totenhem.
zoki Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 A meni gol, asistencija, 3 bonusa i klin za Ridžvela.. Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
pantelia Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 A meni gol, asistencija, 3 bonusa i klin za Ridžvela.. :fantom:Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using TapatalkIsto to treba i mom protivniku da izjednaci.Jel ti dosta sve to, ali sa zutim kartonom :D
San Epifanio Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Jebeno je. Imam bod više, ali on čeka Vlara večeras. Kolike su šanse da on zabode autogol?Kako je izgledalo u subotu uvece, kad su se izredjali oni tvoji,Suki i Ziki, sad je fenomenalno. Moram da istaknem Vokerov (-2) doprinos mom rezultatskom povratku. Vlar sta god da uradi tesko da ce biti gori od Skrtela i Distana koji su mu alternative, tako da nemam za cim da zalim. Neka bude miroljubivih 0:0
Tolaa Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Isto to treba i mom protivniku da izjednaci.Jel ti dosta sve to, ali sa zutim kartonom :DNavijacu i ja za Zokija protiv tebe, da znas.
zoki Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Navijacu i ja za Zokija protiv tebe, da znas. Već me je jednom dobio.. Molio bih te da osim navijanja upotrebiš i svoje Tolaa moći pošto mi se Championshippp opasno približava :( Uskoro planiram da demonstrativno napustim Fantasy kako bih možda malo oterao maler, pa da i mene krene .. :unsure:Btw, Ridžvel ni ne igra :lol:Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
San Epifanio Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Kako je izgledalo u subotu uvece, kad su se izredjali oni tvoji,Suki i Ziki, sad je fenomenalno. Moram da istaknem Vokerov (-2) doprinos mom rezultatskom povratku. Vlar sta god da uradi tesko da ce biti gori od Skrtela i Distana koji su mu alternative, tako da nemam za cim da zalim. Neka bude miroljubivih 0:0
Tolaa Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Već me je jednom dobio.. :isuse:Molio bih te da osim navijanja upotrebiš i svoje Tolaa™ moći pošto mi se Championshippp opasno približava :( Uskoro planiram da demonstrativno napustim Fantasy kako bih možda malo oterao maler, pa da i mene krene .. :unsure:Btw, Ridžvel ni ne igra :lol:Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using TapatalkSredjeno, u sledecem kolu pobedjujes. Neigranje Ridzvela te je izvuklo u Draftu, da je igrao, tamo bih napravila cudo i dobila te sa 9 igraca, ovako ti je usao Kembel sa 8.
zoki Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Sredjeno, u sledecem kolu pobedjujes. Neigranje Ridzvela te je izvuklo u Draftu, da je igrao, tamo bih napravila cudo i dobila te sa 9 igraca, ovako ti je usao Kembel sa 8.Hvala ti Toloo ! Nego, ako se dobro sećam, mi danas igramo i duel u LŠ Fantaziju?! :unsure:Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
Daddy Cool Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Jako bilo ovo prethodno kolo. Imao sam 62 boda i srecu da igram protiv jednog od dva igraca u ligi sa slabijim skorom od mog!
Tolaa Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Koga za kapitena? Suki, Ziki, Luki, neko cetvrti? Protivniku je lako, ima Aguera.U pogadjalici su spojili 2 kola, smorila sam se popunjavajuci.
Recommended Posts