Behemoth Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ja dobio WBA 81-67 na kraju, i cini mi se da ulazim u LS zonu :)Za ovo kolo sam menjao Baneta za Rafaela, iz nekog meni neobjasnjivog razloga :isuse:Nekako sam se nadao da ce se ustaliti kao desni bek, ali moracu odmah da ga prodam.
Lezilebovich Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 87 poena i dohvatio se 50. mesta u Srbiji :)
Tolaa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Jedna sam od retkih koja je ove sezone imala priliku da kaze ovo: cestitke, Prasline.2 poraza u poslednja 2 kola, a opet sam u svakom pala za samo 1 mesto, tako da sam sad na i dalje solidnom 8.
Feindouno Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Sad je sve jasnije... :fantom:Poznato je da je Praslin posebno motivisan protiv tebe, ja sam stradao kao kolateralna steta :(
Tolaa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Imas moje izvinjenje i pouku: ne zameraj se Praslinu. Cekace godinama, ali ce se osvetiti.
Feindouno Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Koliko ce me samo proganjati ako osvojim nasu ligu :ph34r:Jedina dobra stvar u ovom usranom kolu je konacno zauzimanje prvog mjesta u pogadjalici iako sam se kvalitetno ispromasivao danas.U random ligi odigram 63-63 zato sto ovom indijancu mrtvi Nasri nicim izazvan dobija bonus
nbg4ever Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ispascu neskroman, ali... Cetiri klina pozadi, i jedan bonus >_>Nego, za ovo kolo je i pre pocetka bilo jasno da ce biti dobro. Ali sledece! Gadno. Bez jasnog kapitena, komplet odbrana & golman u gostima. Moraju se transferi pametno odraditiSent from my Nexus 4
Tolaa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 U random ligi sam pobedila nekog Hrvata. (Vidi, Prasline, stavila sam i pobedila , zasluzila sam bar 2 tvoja ekstra transfera u drugom delu sezone.)
pantelia Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 U jednom trenutku je izgledalo da imam sanse za pobedu, ali onda u par minuta Sparkov kapiten Staridz daj onaj lob, i Runi daje gol, tu je otprilike bila gotova prica...Sledece kolo protiv WBA, koji ima za 4 poena vecu vrednost tima od mene... Bice zajebano, bice 0:3 :(
kralj Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Jebo te, kad se navučeš na budženje cene, ne možeš se skinuti. Već sam častio Totenhema sa 4 boda, a s'obzirom da nam je pola tima preslikano, mislim se da žrtvujem kolo i ugrabim još neku kintu.
Lezilebovich Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Juhuuuu ... Izbio sam na prvo mesto i klasika i h2h :D
John Coltrane Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ni 79 poena nije dovoljno za pobedu. Sta sam bogu zgresio ove godine... :(U mom slucaju ni 77, taman se ponadam 1 dobrom kolu, kad ono patka.
Behemoth Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Uh uh koga za kapitena?Aguero, koji moze biti zrtva rotacije ili potrebnog odmora, protiv Norica kod kuce ili Suki u gostima Arsenalu?
Lezilebovich Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) Ja ostavio Suareza, mada je bila dilema da l' Đirua doma ili ovog ludaka u gostima.Nadam se da je Praslin ispoštovao sebe i napravio tradicionalnih 10 izmena Edited November 1, 2013 by Lezilebovich
nbg4ever Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Bice jebeno kolo. Volim kad tako spucaju 90% meceva u jedan dan, pa jos uvece slag na tortu - Arsenal / L'pool.Suljo kapiten, naravnoSent from my Nexus 4
Recommended Posts