Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Ne da se ovom Poolu da sacuva klin, jbte

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

penal :isuse:a i barkley izmenjen u 59 min.

Edited by nick1986
Posted (edited)

Lukakara :fantom:*al kako se vidi blaga netrpeljivost izmedju Staridza i Suareza

Edited by nbg4ever
Posted

ali gol Runija na asistenciju Persija, meni 4 poena, neprijatelju 6, mars u tri kurca, bolje da je promasio

Posted (edited)

edit: volsebno™ vodim u 2 od 3 lige :o

Edited by Feindouno
Posted

da Žiru nije zabio, tačno bih se ubio što nisam Suarezu dao traku. ovako sam samo blago depresivan.Kolmen na klupi, moraće Klajn i/ili Doson da opravdaju mesto u startnoj postavi.

Posted

50 na pogadjalici. Baba javi se, zakuvalo se!

Posted

Cekam 9kola da bi mi jedno bilo kako treba, jbt. Svi su imali ucinak Runi©, Staridz, Dzerard, Ture, Ramzi, Lukaku cak i Hauard skinuo penal, sutra jos 4-5 igraca.

Posted

55 plus sa bonusima kako sada izgleda jos +9 i jos 4 igraca sutra. Coleman sa 6 prvi na klupi.

Posted

Kod Praslina i mene izjednaceno i sad, bice i posle bonusa. Ostao nam po 1 isti i 3 razlicita igraca. Njegovi imaju vise sanse, Fulam nece umuvati Sotonama, a i Celzi ce primiti, ali ne od Jaje. :cry: Zasto ne znam da izaberem kapitena? :cry:

Posted

Ko je WBA? Za sada, bez bonusa, cini mi se da je nereseno, on sutra ima Sigurdsona i Baneta, a ja Dosona, Jaju i Paulinja. Bice neizvesno.Suki kapetan™ :Hail:

Posted

Fulam nakon prvog poluvremena bez ijednog jedinog suta :isuse:Bilo bi ljubazno da Soton nekako postigne autogol kad vec ovi ne znaju.

Posted

Ovom prilikom sam vec sebi dao za pravo da cestitam Malkinu na pogodjenim izmenama, raspolozenom urugvajcu i stoga sasvim zasluzenoj pobedi...

Posted (edited)
Ovom prilikom sam vec sebi dao za pravo da cestitam Malkinu na pogodjenim izmenama, raspolozenom urugvajcu i stoga sasvim zasluzenoj pobedi...
e hvala bobi! stvarno sam se plašio Ozila, pa sam delom i zbog toga sinoć potrošio oba dž transfera. Klajn i Silva umesto Vidare i Mojsija--za sada deluje dobro.inače, imam utisak da će ovo da bude kolo sa neuobičajeno visokim prosečnim brojem poena. za sada: 6 utakmica, 5 klinova, 3 gola po tekmi u proseku, templejt igrači skoro svi redom opravdali poverenje... Edited by malkin