Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14


Прслин

Recommended Posts

  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Feindouno

    974

  • nbg4ever

    638

  • malkin

    596

  • Прслин

    441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Koja je sifra za Klasik?
Ostavio Ros pre par strana: 973455-228777I ja idem bez Perice, i proslu sezonu sam pocela bez njega, a onda ga ubacila WC-om nakon 3 kola. U ta prva 3 kola bez njega sam imala po oko 70 bodova, izgubila sve H2H meceve i osvajala medalje za naj gubitnike. Nakon sto sam ga ubacila, pocela sam da osvajam po 40-50 bodova, ali i da pobedjujem. I tako ispade Perica vise talisman nego sto mi je koristio. Znaci, u najavi WC 31. avgusta popodne.
Link to comment

Aj opet da smaram - kakva je situacija u odbrani Njuke (ako ima takvih koji su i to ispratili), oce igrati Mbiwa? Lepa cena a Scout ga najavljuje u 11...Kolko videh sve skoro startovao al Njuka i dalje trokira... Nisam pametan. Imaju 2 lepe tekme posle Citija.

Edited by ducca
Link to comment

Kad smo kod Njukasla, gardijan kaže ovo: Injured Santon (hip, 24 Aug)nigde ne mogu da nađem detalje, a nema ga ni na physioroomu, jel zna neko o čemu se radi?

Link to comment

Zatvorena Champppionship™ liga na 22 tima u 4 sata ujutru po centralnosrpskom vremenu, što znači da su svi dobili šansu do poslednjeg realnog trenutka. Žao mi je što neki nisu stigli da se sastave, ali to nam je to za ovu sezonu. Želim najboljima plasman u elitu, najgorima ostanak u Championshipu iduće godine. :)Ja od sutra preuzimam statistiku za obe lige. Nadam se da me neće biti mnogo u listi gubitnika kao prošle godine. :DPočinjem ligu Persiless, pa kud me put navede. ;)

Link to comment

Ajd sad neko da potvrdi da sam ispao potpuni kreten i nisam pokrenuo ligu. :( Ja sam mislio da je gotov posao time što sam zatvorio nove ulaze, ograničio na 22 tima i stavio update. Sad vidim da liga nije krenula. :/Edit: Trebalo je da stavim "starting from gameweek 1"? Uopšte nisam mislio da treba da popunjavam tu opciju, nego da će po defaultu krenuti. :(Šta sad činiti? Da krenemo od Gameweek2? Stvarno se izvinjavam na velikom propustu :(

Edited by DrZoidberg
Link to comment

@DrZoidberg: Kako mislis "pokrenuo"? Liga krece automatski ako si stavio da pocinje od 1. kola. Ako mislis da jos nisu izasli parovi, hoce to nekad tako, kasni malo. I kod mene je tako u jednoj drugoj ligi koju vodim, a vidim da ni u random public H2H jos nije pokrenuto. Ne brini, sredice se.

Edited by Naa
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...