keitel Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Kapa dole, nestvarno. Što se mene tiče mogu odmah da mu daju pehar.
Arkadija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Novaka je ovaj poen izgleda, malo trgao iz zimskog sna. Mislim reagovao je na dešavanje na terenu, nije samo neko ko tu pokušava da vrati lopte, a želi da je u krevetu.
Timmi Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ne glupirajte se s tim kritikama novakove igre. Delpo jebe matere, a rezultat je izjednacen. Tapatalk
duda Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (edited) najsmešnije je ako engleska publika navija za delpa jer misli da će biti lakše makicitmsa ovakvom igrom bi ga delpo razmontiro 2x brže nego nole Ne glupirajte se s tim kritikama novakove igre. Delpo jebe matere, a rezultat je izjednacen. upravonema ovde za čim da se žali ako novak i izgubidelpo prosto ubija udarcima Edited July 5, 2013 by duda
Nesh Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Cudi me da Viskovic nije rekao da je Novak na jedan gem do seta... :D
renne Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Cudi me da Viskovic nije rekao da je Novak na jedan gem do seta... :D tri poena do seta :D
Recommended Posts