renne Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Kakva glupost ĐovakovaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
freakns Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 nije bas da ga je NJole vratio, odigrao je Delpo vrhunski na break loptama, kako svojim tako i NJoletovim... jbg, idemo dalje :)
harper lee Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 nije bas da ga je NJole vratio, odigrao je Delpo vrhunski na break loptama, kako svojim tako i NJoletovim... jbg, idemo dalje :)Ma, ko ga jebe, sad neka radi sta hoce. Dovoljno je bilo da se Delpo jednom uhvati za koleno i odmah promaja u glavi.
harper lee Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Olična je to Delpova taktika sa tom navodnom povredomNema tu Delpove krivice nimalo, ta povreda nije navodna. Kriv je Novak sto se pali na to. Igraj kako si krenuo i mirna Backa, sta te boli uvo za prenemaganja protivnika?
levi Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Olična je to Delpova taktika sa tom navodnom povredomKako te nije sramota?
borris_ Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (edited) Jes da je glupo, ali su ovo Novako stalno nabijali na nos kada bi se zalio na povrijede. Edited July 5, 2013 by borris_
Arkadija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Novak je sam sebi kriv za sve u ovom meču. Delpo samo koristi prilike.
renne Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Baš tako, eno cela tema sprdačina sa Novakovim medikalima i povredamaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
freakns Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Delpo igra ko lud... NJole pritiska, ali ne znam da li sam ikada video coveka koji tako kontrolise NJoletove reterne pod noge... morace NJole da podigne nivo na maximum.... ali dobro, polufinale je, ne moze easy cruise u polufinalu
Recommended Posts