Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2013 play-by-play

Ros

Recommended Posts

Posted

Bolja jenod Radvanske u svakom pogledu.I uvek je super smirena na konferencijama za štampu i super odgovara.I uvek napominje "kad sam preživela rad sa ocem, sve ću preživeti" :)Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

329

• Arkadija

139

• freakns

124

• harper lee

98

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
Bolja jenod Radvanske u svakom pogledu.I uvek je super smirena na konferencijama za štampu i super odgovara.I uvek napominje "kad sam preživela rad sa ocem, sve ću preživeti" :)Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Obicno ne gledam te izjave posle meceva ali ovu sam zakacio i dopalo mi se kako je lepo, takticno i umesno prokomentarisala mec. Red pohvale na racun svoje igre, red pohvale na racun onoga sto je Flipkens uradila na ovom turniru, malo podsecanja da je Belgijanka bila povredjena i da zbog toga nije dala maksimum. Nista revolucionarno ali neposredno nakon meca u kojem je igrala tako da bi svako na njenom mestu bio totalno euforican. Edited by harper lee
Posted

Uvek je takva, i uvek tako racionalno priča. Pogotovo na kasnijim konferencijamaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

meni je ona off-court super simpaticna, a kad pusti kosu i lepuskasta :blush:

Posted

Sramim se priznati, ali i meniПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Lisicki dobila prvi set. Jedan brejk je bio dovoljanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Evo ga odmah novi brejk, sa nulom.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Ajmo Agice.... u inat hejterima :DInače:

"@BBCSporf: BREAKING: Scotland's Andy Murray loses first two sets, but England's Andy Murray comes back to win the following three”
:lolol:Što reče duda, 2015 ima da im 'ebe kevu svima kad bude igrao pod zastavom Škotske
Posted

Radwanska se nasminkala... i i dalje lici na neku babetinu koju su izgladnjivali 3 godine :isuse:Lisicki je sa svojom igrom danas i zvanicno sahranila WTA... Radwanska-Bartoli finale, qq

Posted

Taman kad sam stigao, brejk pa konsolidovanje.Ajmo Sabine :thumbup:

Posted

Lisicki servira za mečПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Pih, vraćen brejkПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

idi Sabine u kurac! (moj po mogucnosti :D)

Posted

jebote, break sansu za break sansom opet propusta... grrrrrrrrrrrr!

Posted

Sta Lisicki sve moze da promasi...Evo jos jedna brejk lopta...