harper lee Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) Ma kakav Marej. Janovič je prava opasnost u finalu. Treba nam neko ( čitaj Marej ) da to počisti :DMarija bih sad birao u finalu da se igra bilo gde drugo. Ovako ce finale biti negledljivo zbog publike koja je ove godine i do sada porusila sve vimbldonske standarde u ponasanju. Edited July 3, 2013 by harper lee
keitel Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Da me je neko na početku godine pitao da stavim bet na neki teniski rezultat, bila bi to pobjeda Mareja na Vimbldonu, zbog načina na koji je počistio konkurenciju na Olimpijadi, i prošlogodišnjeg finala kada mu je nedostajalo malo sreće protiv tada odličnog Federera. Ali ovo što on igra ove godine nije ni blizu taj nivo.
renne Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Nisam gledao, tek se uključio, vidim da zet loše izgledaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Have_Fun Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) Devojka mu je iritantna koliko i onedit: na murraya mislim Edited July 3, 2013 by Have_Fun
Garnirung Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Šta sam propustio? :PSad kad okrenu do jedno 11:9 za nekoga...
renne Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Nema lebe od zetaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
renne Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ebi ga, evo meč loptaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Jean-Luc Picard Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Joooj kako će Janovič da ga izdeveta, pa to nije zdravo.
harper lee Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Joooj kako će Janovič da ga izdeveta, pa to nije zdravo.Janovic nikad nije servirao Endiju i Novaku na reket, moze biti da se iznenadi kad bude video sta dobija nazad. Meni ovo lici na projektovano finale dva trenutno najbolja igraca na svetu, mada je Verdasko realno mogao ovo da uzme. Ako dodje do tog finala cenim da cu ga gledati bez tona. Vimbldon se poslednji drzao da se ne pretvori u Dejvis Kup ali to ocigledno svuda zavisi od toga ima li domacih igraca za koje moze da se navija. Ovakvu atmosferu nije imao ni Serbian Open kad je Novak igrao u finalima. Strasno.
čekmeže Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Škot je pod neverovatnim pritiskom a tek je četvrtfinale. Teško će izaći na kraj sa tim do kraja.
Recommended Posts