Jump to content

Wimbledon 2013 play-by-play

Featured Replies

Verdasco 2-0 u setovima, WTF?! :lol:

• Replies 1.4k
  • Views 94k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Marej gubi sa 2:0 u setovima. Verdasko ga razbio u drugom setu, a gubio je sa 3:1.

ovo sto ja gledam je odlican tenis, a vi kako hocete.
Janovič i Kubot igraju odličan meč, pravi tenis na travi. Marej pokušava samo da prebaci preko mreže i ne uspjeva, komične scene na kraju ovog seta.
Verdasco 2-0 u setovima, WTF?! :lol:
Pri cemu Endi nije iskoristio 0:40 u poslednjem gemu seta. Ako se Verdasko ne uplasi pobede ovo lako moze biti kraj turnira za Lutajuci Bubreg.

da li škotsko trčkaralo može da se vrati ?onomad je to uradio protiv gaskeTA na istom terenuposle toga se toliko istripovao da je izjavio da ima igru za rafu i da može da ga pobediispušio je sa 0:3, naravno

Pri cemu Endi nije iskoristio 0:40 u poslednjem gemu seta. Ako se Verdasko ne uplasi pobede ovo lako moze biti kraj turnira za Lutajuci Bubreg.
nisam gledao... na 2-0 u setovima za NJoleta sam krenuo nazad za NS, dok sam dosao, okupao se i jeo, sada ukljucim i vidim 2-0 u setovima za Verdasca :lol: pisijada jbt
nisam gledao... na 2-0 u setovima za NJoleta sam krenuo nazad za NS, dok sam dosao, okupao se i jeo, sada ukljucim i vidim 2-0 u setovima za Verdasca :lol: pisijada jbt
Nista, sad obidji i jedan krug do Subotice i nazad dok Nando zavrsi. :lolol: Igra Zet opasno, pustio je ruku i forhendi samo sevaju.

Čini mi se da Endi ima plan da do kraja odigra kao rekreativac kako bi na kraju mogao sve da svali na probleme sa leđima, a ono što je činjenica je da je spremio takvu taktiku kao da ga je Verdaskov tata savjetovao šta da igra.

kakav Djokovicevski smec :isuse: bolje da ja gasim ovo :D

Nadam se da se ovaj sa "bolom u ledjima" nece vratiti u mec...

Murray se usro ko grlica :lol: ako zetonja izdrzi jos par gemova na svoj servis, ima ga definitivno

Pi*ka jedna!

mars u kurac bre! depresivno trcaralo samo pimpla, jebo ga tenis taki...

Ovaj zicer volej će mu doći glave. Šteta, Marej danas i ne pokušava da igra tenis.

Ma kakav Marej. Janovič je prava opasnost u finalu. Treba nam neko ( čitaj Marej ) da to počisti :D