Arkadija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Marej gubi sa 2:0 u setovima. Verdasko ga razbio u drugom setu, a gubio je sa 3:1.
keitel Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 ovo sto ja gledam je odlican tenis, a vi kako hocete.Janovič i Kubot igraju odličan meč, pravi tenis na travi. Marej pokušava samo da prebaci preko mreže i ne uspjeva, komične scene na kraju ovog seta.
harper lee Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Verdasco 2-0 u setovima, WTF?! Pri cemu Endi nije iskoristio 0:40 u poslednjem gemu seta. Ako se Verdasko ne uplasi pobede ovo lako moze biti kraj turnira za Lutajuci Bubreg.
duda Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 da li škotsko trčkaralo može da se vrati ?onomad je to uradio protiv gaskeTA na istom terenuposle toga se toliko istripovao da je izjavio da ima igru za rafu i da može da ga pobediispušio je sa 0:3, naravno
freakns Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Pri cemu Endi nije iskoristio 0:40 u poslednjem gemu seta. Ako se Verdasko ne uplasi pobede ovo lako moze biti kraj turnira za Lutajuci Bubreg.nisam gledao... na 2-0 u setovima za NJoleta sam krenuo nazad za NS, dok sam dosao, okupao se i jeo, sada ukljucim i vidim 2-0 u setovima za Verdasca pisijada jbt
harper lee Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 nisam gledao... na 2-0 u setovima za NJoleta sam krenuo nazad za NS, dok sam dosao, okupao se i jeo, sada ukljucim i vidim 2-0 u setovima za Verdasca pisijada jbtNista, sad obidji i jedan krug do Subotice i nazad dok Nando zavrsi. Igra Zet opasno, pustio je ruku i forhendi samo sevaju.
keitel Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Čini mi se da Endi ima plan da do kraja odigra kao rekreativac kako bi na kraju mogao sve da svali na probleme sa leđima, a ono što je činjenica je da je spremio takvu taktiku kao da ga je Verdaskov tata savjetovao šta da igra.
Frank Pembleton Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Nadam se da se ovaj sa "bolom u ledjima" nece vratiti u mec...
freakns Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Murray se usro ko grlica ako zetonja izdrzi jos par gemova na svoj servis, ima ga definitivno
freakns Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 mars u kurac bre! depresivno trcaralo samo pimpla, jebo ga tenis taki...
keitel Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ovaj zicer volej će mu doći glave. Šteta, Marej danas i ne pokušava da igra tenis.
Jean-Luc Picard Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ma kakav Marej. Janovič je prava opasnost u finalu. Treba nam neko ( čitaj Marej ) da to počisti :D
Recommended Posts