Have_Fun Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Kakav je Nole car!On tacno sve ovo namerno radi, pa onda posle meca sedne za komp, upali forum i smeje se
harper lee Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Zver je morala da bude dva puta brejknuta da bi proskiljila na jedno oko, a onda se i Berdih tradicionalno samoupucao na kraju. Nidje veze tenis od Novaka a 2:0 u setovima.
koksy Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Kakav je kreten ovaj Berdih, zakucao u mrežu i ono 2:0 za Đovaka :lolol: :lolol: :lolol: lopta niska a on visok.
Dark Wader Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Treba imati talenta za ovo sto Berdic radi sam sebi
Pantelija jr Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) izvinjavam se sto sam i na trenutak pomislio da nas djokica moze doseci berdihove orkanske visove luzerstva...(jel' ovako ok, madjer? ) Edited July 3, 2013 by Pantelija jr
freakns Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 i ovo sam rekao... prvo je unplayable(Njoleta je u prvom izvukao "Sampras servis"). u drugom je Berdych pokazao da je najveci rtrd u top10... treba ovo i zatvoriti sada u trecem
Greek Freak Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ma gotovo je sada, Nole vec otiso kuci, kasno si se setio.
Čutura Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 odrace ga delpo jednom nogom ako se ovakav pojavi u petak na terenu..
Arkadija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Berdih je prestao da trči za svakom loptom, ko što je radio u prvom setu, što ukazuje na određen stepen demoralisanosti.
Pantelija jr Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 greotica mala... ali ok, od berdiha se ocekuje da bude... pa jebiga, berdih. ali po kom kriterijumu Nole odlucuje kad ce da igra, a kad samo da tuznim okicama gleda kako igra protivnik?
goofs Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 to je to - jelena jankovic modeodoh da hasam u nadi da ce biti 2:0 za nas kad se vratimho ho ho :s_d:odoh i na dezert
Recommended Posts