harper lee Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Na dobrog Tomasa se uvek moze racunati da ce da pogresi kad protivniku najvise treba. Cudan set. Sve vreme je izgledalo kao da ga Berdih ima na reketu a statistika to uopste ne pokazuje. Svejedno, ovakvom igrom Novak sebe izlaze neprijatnostima, mora da igra mnogo agresivnije.
renne Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 U je pa koji mu je sadПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Arkadija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Sad stigoh kući, vidim ovaj naš dobio prvi set, kako je igrao, jel to izgleda ko da nije spavao i jeo danima ili se meni čini?
harper lee Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Opet retardirani ulazak u drugi set nakon dobitka prvog. Po Novaku mozes sat da navijes.
Have_Fun Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 U je pa koji mu je sadПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4 Sad stigoh kući, vidim ovaj naš dobio prvi set, kako je igrao, jel to izgleda ko da nije spavao i jeo danima ili se meni čini?:D
renne Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Sad stigoh kući, vidim ovaj naš dobio prvi set, kako je igrao, jel to izgleda ko da nije spavao i jeo danima ili se meni čini?Manje vina, manje vina, manje vina manje vinaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Čutura Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 odo ja da gledam tur, nemam vise zivaca za ovo, omatorilo se.
Arkadija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Sad mi nije jasno zašto sam pourila da stignem. Mogla sam još da sedim na poslu i da sebe poštedim ovoga.
Recommended Posts