harper lee Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 igra prvi mec, u 2 po nasem, 1 po britanskom pocinju...takodje, moguce da gresim, ali tradicija na Wimbledoneu je da ne mozes svaki mec da igras na centralnom a NJole je do sada odigrao sve na centralnom, plus polufinale i finale se sigurno igraju na centralnom... tako da, nisam nesto iznenadjenMogli su protiv dobrog Zeremija da ga stave na br. 1. -_-Ionako osvaja tako da nema veze. :0.6:
Arkadija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) Danas je koncentracija antipatičnih likova prešla kritičnu granicu moje tolerancije. Na jednom kanalu Štepanek i Paes, ne znam koji mi više podiže pritisak (Štepaneku može lepotu da popravi samo reinkarnacija), a na drugom kanalu Marion Bartoli Edited July 2, 2013 by Arkadija
keitel Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Na jednom kanalu Štepanek i Paes, ne znam koji mi više podiže pritisakAntipatični možda jesu, ali ono što oni igraju u dublu je pravi estetski užitak, praznik za oči.
renne Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Vratio Zike brejkПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
renne Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Pobedi Flipkens :(Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
renne Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Štepanek servira za mečПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Jean-Luc Picard Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Bravo za Flipkens. Sjajan turnir za nju. Nadam se da će da osvoji ovo.
freakns Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 kod zena znaci Flipkens, Radwanska i Bartoli u polufinalu?! are you fucking kidding me?! :isuse:znaci Lisicki da spasi konacnu smrt WTA
Garnirung Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) Au, brate.Ako Sabine ne uzme titulu, mislim da ću da prestanem da gledam WTA.Karen frikin Flipkens i Aga konstruktor, qqedit : maltene u istom trenutku Edited July 2, 2013 by Garnirung
Miljenko Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ponadah se da ce Kvitova nekako dobiti, kako bi isprasila Bartoli u polufinalu, ali...Radwanska smara za sve pare. Flipkens igra odlicnu sezonu, njoj nemam sta prigovoriti.Nista, za Lisicki do kraja.
Zli Gli Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Radvanska nema snage, samo vraca dok protivnice ne pogrese. Ali vraca jebeno dobro, sto me isto cudi jer nije ni brza Imam filing da Flipkens uzima, igra lepo u zadnje vreme. Sve to na stranu, roknuh 100 jura na brata Novaka da osvaja, kvota 1.80. Berdiha bi trebao da dobije relativno lako, sa Delpom bi se mozda pomucio malo a Ferera bi ponizio, dok u finalu moze biti svasta ako prodje Janovic, dok ce Mareja svakako ruzno jebati. Dakle, vec sam uzeo lovu, opusteno.
freakns Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Berdych mu je daleko tezi ispit nego Delpo ili Ferrer... no, bude li igrao kako ume, nece mu biti problem nijedan od trojice. mozda cak ni Murray nece moci protiv njega ako bude odigrao kako ume... doduse, sve to je sbbkbb, papir trpi sve, i slicno. dok ne izadje na teren, nista ne znamo
duda Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 ih, pa novak kada bi uvek igrao kako ume, gde bi mu bio krajal' on ponekad u jednom jedinom meču ima nekoliko različitih izdanjaono, ne može se uvek igrati na 100 %, zavisi kakav će mu biti danprotiv hasa je počeo baš nervozno, ali srećom pa je has bio još nervozniji.u današnjem meču očekujem da berdih počne bolje.biće napaljennisam ga uopšte gledala na ovom turniruipak, u kakvoj god formi da je berdih, novak može da ga dobijepod jednim uslovom : da igra agresivnokampovanjem 3-4 m iza osnovne linije to neće biti mogućeali jasno je to i novaku, seća se on te 2010-te bolje nego mi
duda Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 novak danas na treningu sa ex zetom možda ima da mu objasni štoštatm
Recommended Posts