Time Crisis Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ^^Heh, čudo je kad se ne uhvati za već neki deo tela :P
duda Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 zašto, o zašto su svi za koje navijam glupi ko qrac ?evo li npr, ima i više nego dovoljno da sabije ovu negledljivu radvansku, ali jok, glupa je ko noć. brlja za sve pare
SNARC Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Lepi Rade i Paes u dublu..kakav kvartet obraza za samaranje
freakns Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Lepi Rade i Paes u dublu..kakav kvartet obraza za samaranjeuzese Sexy i Paes drugi set :isuse:nista, 1-1 je, i dalje Ziki i Benneteau nisu u zaostatku... samo da ne prave gluposti kao sada, tipa da izgube 2 servisa u setu :s
duda Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 kako bih ja ovu linu nalupala da sam joj trener neki al' verovatno bi bilo džaba kad pameti nema ostaje mi da se nadam da će sabine izbambusati ovu uš dosadnu, kako i dolikuje
harper lee Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Novak na terenu broj 1 sutra. Britanci koriste poslednju sansu da ga se nekako rese pre finala sa Domacom Uzdanicom. <_<
renne Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Neopevana glupost, da ne kažem sramota!Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
renne Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Kvitovoj nije dobro, došao lekarПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Arkadija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) Novaka to ne bi smelo da dotakne uopšte. Jeste da je danas izjavio da baš voli da igra na Centralnom terenu, ali ni teren br. 1 nije obližnja livada. Jedino ako su ga stavili da igra uveče, a tamo nema reflektora i krova. Edited July 2, 2013 by Arkadija
renne Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Igra prvi meč od 14:00Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
freakns Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 igra prvi mec, u 2 po nasem, 1 po britanskom pocinju...takodje, moguce da gresim, ali tradicija na Wimbledoneu je da ne mozes svaki mec da igras na centralnom a NJole je do sada odigrao sve na centralnom, plus polufinale i finale se sigurno igraju na centralnom... tako da, nisam nesto iznenadjen
Recommended Posts