June 26, 201311 yr Srpski derbi stavljen na teren broj 1. , cim zavrsi Endi, jer je i Svedova predala mec KvitovojBojana na teren br. 2. izlazi nakon sto ove dve zavrse ovo skicanje
June 26, 201311 yr Trava je obicno problem dok ne ocelavi onaj deo terena gde igraci provedu najveci deo vremena i odakle u najvecem broju slucajeva pocinju sa trcanjem ali ovakvu epidemiju predaja zbog povreda stvarno ne pamtim da sam ikada video.
June 26, 201311 yr Valjda se nije i Maša sjebala.Ako ispadne, a na putu je, Jeleni se otvorio žreb kao nikad. Edited June 26, 201311 yr by Garnirung
June 26, 201311 yr Valjda se nije i Maša sjebala.Ako ispadne, a na putu je, Jeleni se otvorio žreb kao nikad.kao da je to DZejleni ikada znacilo nesto
June 26, 201311 yr kao da je to DZejleni ikada znacilo nesto :PPazi kad me ne bi iznenadilo da je izbaci neko u sledeća 2 kola. Bez obzira što je kao u dobroj formi.A Cetkovska i Cvetanka izgleda cepaju samo po travi, pa se izgube na godinu dana.
June 26, 201311 yr Valjda se nije i Maša sjebala.Ako ispadne, a na putu je, Jeleni se otvorio žreb kao nikad. :lolol:Isto sam pomislila sad kad je Marija ipak izgubila, ali realno, mislim da Jelena ima potencijala da izgubi od svakoga.