Jump to content

Kup Konfederacija

Ko ce osvojiti Kup Konfederacija? 34 members have voted

1. 1. Ko ce osvojiti Kup Konfederacija?

• Spanija
      3
    • Tahiti
      14
    • Nigerija
      2
    • Urugvaj
      2
    • Italija
      3
    • Brazl
      8
    • Japan
      1
    • Meksiko
      1

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

nevazno takmicenje, oplodice ih spanci na svetskom prvenstvu.

(Jebao vas sve mini mundijal :D)Nemam utisak, za njih se tako (malo) navlači uvek zato što igraju to što igraju, a i zato što su svetski i evropski prvaci. To bi trebalo da ti zvuči poznato imajući u vidu klupske simpatije. Ništa drastično nisam video u poslednje vreme, nije da im je trebalo da ih sudija čupa... kao što im danas treba, pa ne vredi.Ode Shakira :(

Cavi u pozadini pri penalu Ramosa- :isuse::lol:

nevazno takmicenje, oplodice ih spanci na svetskom prvenstvu.
Englezi su doneli loptu u Brazil, a francuz je poklonio cvet kafe ljubavnici iz Brazila...

Mislim da je Ramos zasluzio crveni u prvom i da bi to sudija svirao npr. Italiji ili Urugvaju, kao sto mi se cini da penal Navasu ne bi svirao svima. Na prvi pogled nije pravio razliku, ali mnogi dele misljenje koje prati i Barsu - "ok najbolji ste al nema potrebe da vas sudije guraju i da za svaki start trazite karton,a usput ne prezate ni vi od satarice"-sindrom belih medveda.

Mislim da je Ramos zasluzio crveni u prvom i da bi to sudija svirao npr. Italiji ili Urugvaju, kao sto mi se cini da penal Navasu ne bi svirao svima.Na prvi pogled nije pravio razliku, ali mnogi dele misljenje koje prati i Barsu - "ok najbolji ste al nema potrebe da vas sudije guraju i da za svaki start trazite karton,a usput ne prezate ni vi od satarice"-sindrom belih medveda.
prica koja prati sve velike sampione

Fred pod Skolarijem 10 golova na 11 tekmi :isuse:

Kako Julio velemajstorski jebe Pedrita danas. :lol:

Fred pod Skolarijem 10 golova na 11 tekmi :isuse:
:0.6:

Čoveče, čak je i brazilski polukrš bolji od svetskog i trostrukog evropskog prvaka :huh:

Pogresih smajli :Hail: umesto :isuse:.Btw kakva "sabotaza" Luizove molitve.

Aca kanališe Skolarija, zna od reči do reči na koju će godinu podsetiti i na šta upozoriti... "Uostalom, videli ste kako se peva himna." :isuse::Hail: