June 30, 201311 yr (Jebao vas sve mini mundijal :D)Nemam utisak, za njih se tako (malo) navlači uvek zato što igraju to što igraju, a i zato što su svetski i evropski prvaci. To bi trebalo da ti zvuči poznato imajući u vidu klupske simpatije. Ništa drastično nisam video u poslednje vreme, nije da im je trebalo da ih sudija čupa... kao što im danas treba, pa ne vredi.Ode Shakira :(
June 30, 201311 yr nevazno takmicenje, oplodice ih spanci na svetskom prvenstvu.Englezi su doneli loptu u Brazil, a francuz je poklonio cvet kafe ljubavnici iz Brazila...
June 30, 201311 yr Mislim da je Ramos zasluzio crveni u prvom i da bi to sudija svirao npr. Italiji ili Urugvaju, kao sto mi se cini da penal Navasu ne bi svirao svima. Na prvi pogled nije pravio razliku, ali mnogi dele misljenje koje prati i Barsu - "ok najbolji ste al nema potrebe da vas sudije guraju i da za svaki start trazite karton,a usput ne prezate ni vi od satarice"-sindrom belih medveda.
June 30, 201311 yr Mislim da je Ramos zasluzio crveni u prvom i da bi to sudija svirao npr. Italiji ili Urugvaju, kao sto mi se cini da penal Navasu ne bi svirao svima.Na prvi pogled nije pravio razliku, ali mnogi dele misljenje koje prati i Barsu - "ok najbolji ste al nema potrebe da vas sudije guraju i da za svaki start trazite karton,a usput ne prezate ni vi od satarice"-sindrom belih medveda.prica koja prati sve velike sampione
June 30, 201311 yr Čoveče, čak je i brazilski polukrš bolji od svetskog i trostrukog evropskog prvaka
June 30, 201311 yr Aca kanališe Skolarija, zna od reči do reči na koju će godinu podsetiti i na šta upozoriti... "Uostalom, videli ste kako se peva himna."