Jump to content
IGNORED

Kup Konfederacija

Milosh76

Ko ce osvojiti Kup Konfederacija?  

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

nevazno takmicenje, oplodice ih spanci na svetskom prvenstvu.

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

33

• Ajant23

24

• MiddleClass

17

• crtamOrasi

16

Posted

(Jebao vas sve mini mundijal :D)Nemam utisak, za njih se tako (malo) navlači uvek zato što igraju to što igraju, a i zato što su svetski i evropski prvaci. To bi trebalo da ti zvuči poznato imajući u vidu klupske simpatije. Ništa drastično nisam video u poslednje vreme, nije da im je trebalo da ih sudija čupa... kao što im danas treba, pa ne vredi.Ode Shakira :(

Posted
nevazno takmicenje, oplodice ih spanci na svetskom prvenstvu.
Englezi su doneli loptu u Brazil, a francuz je poklonio cvet kafe ljubavnici iz Brazila...
Posted

Mislim da je Ramos zasluzio crveni u prvom i da bi to sudija svirao npr. Italiji ili Urugvaju, kao sto mi se cini da penal Navasu ne bi svirao svima. Na prvi pogled nije pravio razliku, ali mnogi dele misljenje koje prati i Barsu - "ok najbolji ste al nema potrebe da vas sudije guraju i da za svaki start trazite karton,a usput ne prezate ni vi od satarice"-sindrom belih medveda.

Posted
Mislim da je Ramos zasluzio crveni u prvom i da bi to sudija svirao npr. Italiji ili Urugvaju, kao sto mi se cini da penal Navasu ne bi svirao svima.Na prvi pogled nije pravio razliku, ali mnogi dele misljenje koje prati i Barsu - "ok najbolji ste al nema potrebe da vas sudije guraju i da za svaki start trazite karton,a usput ne prezate ni vi od satarice"-sindrom belih medveda.
prica koja prati sve velike sampione
Posted

Fred pod Skolarijem 10 golova na 11 tekmi :isuse:

Posted

Kako Julio velemajstorski jebe Pedrita danas. :lol:

Posted
Fred pod Skolarijem 10 golova na 11 tekmi :isuse:
:0.6:
Posted

Čoveče, čak je i brazilski polukrš bolji od svetskog i trostrukog evropskog prvaka :huh:

Posted

Pogresih smajli :Hail: umesto :isuse:.Btw kakva "sabotaza" Luizove molitve.

Posted

Aca kanališe Skolarija, zna od reči do reči na koju će godinu podsetiti i na šta upozoriti... "Uostalom, videli ste kako se peva himna." :isuse::Hail: