Jump to content

Skijaški skokovi i letovi

Featured Replies

Nije novo, otkad ja pamtim je tako. Prvih 15 u svetskom kupu ne moraju da skacu kvalifikacije i onda automatski dobijaju broj 50, 49... i skacu protiv najboljih iz kvalifikacija. Tako je Hannawald na 50. novogodisnjoj turneji na sva 4 takmicenja imao broj 50.
To mi je jasno, ali zasto samo za Innsbruck i zasto samo njih dvojica?

Pa sami su tako odlucili. Nisu se pojavili u kvalifikacijama i to je to. Ima tu nesto i kalkulisanja, da su recimo danas bile 2 serije mnogo skakaca bi palo u plasmanu za novogodisnju turneju. Mozda su ova dvojica ciljala da se pomere sa Diethartom u 1. seriji i da malom prorade nervi...

Prvih 10 :fantom:
:thumbsup: Hvala. Tipicno, kad nisam sigurna, izaberem pogresnu opciju. :D
To mi je jasno, ali zasto samo za Innsbruck i zasto samo njih dvojica?
Pa iz nekog razloga su samo njih dvojica odlucila da preskoce kvalifikacije. Prvih 10 imaju OPCIJU da preskoce. Ne moraju na sva 4 takmicenja (ali mogu), ne moraju sva desetorica (ali mogu), samo oni koji iz nekog razloga izaberu da ne skacu. Ova dvojica su preskocila Innsbruck, mozda ce i Bischofshofen, a mozda ce neki drugi takmicari..

fala, jasno sad :)

Janda dobio AhonenaJanne sada ceka da vidi da li ce biti srecni gubitnik, ali teskoInteresantno je to da su oni pre par godina podelili pobednicko postolje. Prvi i jedini put se desilo to da 2 skakaca nakon 8 skokova imaju isti broj bodova :)

C c cOvaj Diethart me nerviraTaman je Aman (ni njega ne gotivim puno ali bih radije da on dobije nego ovaj novajlija) (zaostajao je 9 poena do ove serije) odradio dobar skok i pomislih da ce mozda i stici.. kad ono, medjutimAman je lose doskocio i zaradio 143 poena, a Diethart 149.6... Morgi zaostaje dosta vise.

Odlična prva serija

Evo sad prikazase ukupnu tabeluAman kasni 16pts a Morgi 20ptsa sto se tice danasnjeg dana, nakon prve serije1 flag14.png AUT Thomas Diethart 149.6 138.5 149.6 2 flag190.png SLO Peter Prevc 149.2 139.5 149.2 3 flag14.png AUT Thomas Morgenstern 145.2 137.0 145.2 4 flag204.png SUI Simon Ammann 143.0 137.5 143.0

Edited by Have_Fun

More jebo im pas mater, cekam od 15 do 2. Sto je pocelo u 4?

Dao bih bubreg da Prevc dobije ovo danas, da im se malo posere na zabavu. Kakve odvratne njuske, pocev od Pointnera pa do Morgenstern i Diethart sr.

Baš stetaSent from my SM-N9005 using Tapatalk

Noriaki :Hail: kakav čovek :Hail:

Kasai bog :Hail:

...

Edited by Bane5

EGOEPG@#R)I@#_$)@#propustio sam -.-Molim vas da obavestavate i javljate pre pocetka takmicenja, da bih bio u toku. Hvala :)Kada su sledeci skokovi?

Edited by Have_Fun