Jump to content
IGNORED

Skijaški skokovi i letovi

ajgor

Recommended Posts

Posted
On 6. 1. 2024. at 21:37, Mindaugas Žukauskas said:

Jebote Simon Aman još uvek skače. Čovek je uzeo 2 zlata na ZOI u Solt Lejku 2002. godine :laugh:. Prošli život jbte

Sa zakašnjenjem, ali nisam mogao da odolim:

Veteran ski jumper Noriaki Kasai will join Japan's traveling squad for the remainder of the World Cup season, the Ski Association of Japan said Thursday.

The 51-year-old, who has competed in eight Olympics, is set to compete in an overseas World Cup event for the first time since December 2019, starting in Lahti, Finland, on March 1.

Kasai earned his first World Cup point in five seasons by finishing 30th at last Saturday's meet in Sapporo. On Sunday, he was unable to advance to the second round but extended his record for most World Cup appearances to 571.

https://www.japantimes.co.jp/sports/2024/02/22/more-sports/noriaki-kasai-overseas-world-cup/

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Baš mi žao što je Pera rešio da se penzioniše, imao je najbolju sezonu u zadnjih 4_5 godina.

• 5 weeks later...
Posted

Ryoyu Kobayashi skocio 291 metar na posebnoj skakaonici na Islandu. FIS ga nece priznati kao zvanicni rekord ali brate... :hail:

• +1 1
  • Hvala 1
  • 8 months later...
Posted

krece oberzdorf, deluje da su austrijanci u top formi, no, bumo vidli

Posted

Austrija i Nemačka dominiraju od početka sezone, uglavnom dosadno kad nema dobrih Norvežana, Slovenaca i Japanaca

Posted

sada? moram da potražim eurosport na netu, da jebe oca. 

iako sam pojeo svu rusku salatu u kući

:ph34r:

Posted

jel gledao neko odavde to čudo uživo? vredi li? ja oduvek želim al nije mi se nikad dalo da se posebno iscimam

upravo prošli kroz Garmiš, hteli da se zadržimo do 1. (ima još karata za parter i nisu skupe), al opako smaraju koliko su ograničili parking po gradu počev od sutra :dry:

Posted

jao što se ne javi na vreme da te povežem sa drugarima iz garmiša, imaju kuću kod nas na ostrvu u susednom selu

skočili bi u vatru za mene a i ja za njih...  a nemci :rolleyes:

• Wub 1
Posted

inače ne propuštaš ne znam šta ako nisi na licu mesta u odnosu na tv prenos, gledao sam planicu par puta u davnoj prošlosti

naravno da se ne vidi kao na tv-u ali je ceo vajb strava, svi su pijani i ludiraju se

prilično je poredivo sa trkama formule 1

nema šanse da znaš šta se dešava ali ti je drago što si tu...

• +1 1
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

jao što se ne javi na vreme da te povežem sa drugarima iz garmiša, imaju kuću kod nas na ostrvu u susednom selu

skočili bi u vatru za mene a i ja za njih...  a nemci :rolleyes:

mi svake godine prolazimo tuda, smaraću te pred sledeći put, obećavam :rolleyes:

• Vojvodo,serdare 1
Posted

parovi za sutra, Austrijanci opet uzeli prva tri mesta u kvalifikacijama, Kraft doduše tek 11.

20241231_150356.thumb.jpg.df309641dc1a662c0fa8e39a4a204399.jpg

• +1 1
Posted

Haybock rekord skakaonice :ziga:

• +1 1
Posted
16 minutes ago, ducca said:

Haybock rekord skakaonice :ziga:

+ telemark