Ayatollah Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 On 6. 1. 2024. at 21:37, Mindaugas Žukauskas said: Jebote Simon Aman još uvek skače. Čovek je uzeo 2 zlata na ZOI u Solt Lejku 2002. godine . Prošli život jbte Sa zakašnjenjem, ali nisam mogao da odolim: Quote Veteran ski jumper Noriaki Kasai will join Japan's traveling squad for the remainder of the World Cup season, the Ski Association of Japan said Thursday. The 51-year-old, who has competed in eight Olympics, is set to compete in an overseas World Cup event for the first time since December 2019, starting in Lahti, Finland, on March 1. Kasai earned his first World Cup point in five seasons by finishing 30th at last Saturday's meet in Sapporo. On Sunday, he was unable to advance to the second round but extended his record for most World Cup appearances to 571. https://www.japantimes.co.jp/sports/2024/02/22/more-sports/noriaki-kasai-overseas-world-cup/ 1 1
Heyter Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 Baš mi žao što je Pera rešio da se penzioniše, imao je najbolju sezonu u zadnjih 4_5 godina.
Lord Stef Posted April 25, 2024 Posted April 25, 2024 Ryoyu Kobayashi skocio 291 metar na posebnoj skakaonici na Islandu. FIS ga nece priznati kao zvanicni rekord ali brate... 1 1
ultra plasticni Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 krece oberzdorf, deluje da su austrijanci u top formi, no, bumo vidli
levi Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Austrija i Nemačka dominiraju od početka sezone, uglavnom dosadno kad nema dobrih Norvežana, Slovenaca i Japanaca
Eleniko Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 sada? moram da potražim eurosport na netu, da jebe oca. iako sam pojeo svu rusku salatu u kući
dunja Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 jel gledao neko odavde to čudo uživo? vredi li? ja oduvek želim al nije mi se nikad dalo da se posebno iscimam upravo prošli kroz Garmiš, hteli da se zadržimo do 1. (ima još karata za parter i nisu skupe), al opako smaraju koliko su ograničili parking po gradu počev od sutra
Eleniko Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 jao što se ne javi na vreme da te povežem sa drugarima iz garmiša, imaju kuću kod nas na ostrvu u susednom selu skočili bi u vatru za mene a i ja za njih... a nemci 1
Eleniko Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 inače ne propuštaš ne znam šta ako nisi na licu mesta u odnosu na tv prenos, gledao sam planicu par puta u davnoj prošlosti naravno da se ne vidi kao na tv-u ali je ceo vajb strava, svi su pijani i ludiraju se prilično je poredivo sa trkama formule 1 nema šanse da znaš šta se dešava ali ti je drago što si tu... 1
dunja Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 1 minute ago, Eleniko said: jao što se ne javi na vreme da te povežem sa drugarima iz garmiša, imaju kuću kod nas na ostrvu u susednom selu skočili bi u vatru za mene a i ja za njih... a nemci mi svake godine prolazimo tuda, smaraću te pred sledeći put, obećavam 1
dunja Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 parovi za sutra, Austrijanci opet uzeli prva tri mesta u kvalifikacijama, Kraft doduše tek 11. 1
dunja Posted January 1 Posted January 1 16 minutes ago, ducca said: Haybock rekord skakaonice + telemark
Recommended Posts