January 1, 20223 yr Stoch 41. i 45. na prve dve skakaonice, Kubacki oko 30 - 40 mesta cele sezone, novih Poljaka nema. Mislio sam da su promašili nešto u pripremama preko leta i da će da se vrate jači nego ikad, ali sad mi se već čini da će da se ugase i da nestanu sa scene kao Finci i Česi
January 4, 20223 yr Pred kraj šljake ispratih malo, vidim da je pomerano i na kraju odloženo zbog jakog vetra. Ako otkazuju finale Insbruka, jel se ide odmah u Bišeshofen ili šta su odlučili?
March 25, 20223 yr Author Današnja Planica za istoriju, Slovenci na prva četiri mesta. Poslednji put su to uspeli Austrijanci pre 42 godine u Tander Beju.
November 6, 20222 yr počela sezona a nema snega, zajebali Rusi klimu, prvi put takmičenje u regularnom delu sezone na travi, kao da je letnja serija
December 29, 20222 yr Počelo, danas Obersdorf, sedoh sad i vratih na početak - ceo dan sam se “krio” od rezultata.
January 1, 20232 yr ovo je verovatno prva sezona od kad su se pojavili Funaki i Kasai da Japan nema ni jednig konkurentnog skakača, svi su u lošoj formi
March 1, 20232 yr O jbt kako je pao Prevc na Planici ako je tacno da je prosao samo sa laksim potresom mozga i da se ugruvao imao je ludacku srecu, otkacila mu se skija odmah posle odraza i kotrljao se do podnozja.
March 19, 20232 yr nekoliko svetskih rekorda za žene juče i danas na letaonici, na kraju Slovenka jutros 226m, bila bi lagano u drugoj seriji kod muškaraca sa tim rezultatom
April 5, 20231 yr slucajno okrenuh na eurosport kad skijaski skokovi, planica letovi. pavel ploc prva asocijacija. a onda videh, nidje snega!!! nekad to bile rone snega. jebeno globalno zagrevanje jezivo