levi Posted January 1, 2022 Posted January 1, 2022 Stoch 41. i 45. na prve dve skakaonice, Kubacki oko 30 - 40 mesta cele sezone, novih Poljaka nema. Mislio sam da su promašili nešto u pripremama preko leta i da će da se vrate jači nego ikad, ali sad mi se već čini da će da se ugase i da nestanu sa scene kao Finci i Česi
John Coltrane Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Pred kraj šljake ispratih malo, vidim da je pomerano i na kraju odloženo zbog jakog vetra. Ako otkazuju finale Insbruka, jel se ide odmah u Bišeshofen ili šta su odlučili?
ajgor Posted March 25, 2022 Author Posted March 25, 2022 Današnja Planica za istoriju, Slovenci na prva četiri mesta. Poslednji put su to uspeli Austrijanci pre 42 godine u Tander Beju.
levi Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 tek drugi svetski kup za Japance u istoriji, oba Ryoyu od 2019 do danas
levi Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 počela sezona a nema snega, zajebali Rusi klimu, prvi put takmičenje u regularnom delu sezone na travi, kao da je letnja serija
John Coltrane Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Počelo, danas Obersdorf, sedoh sad i vratih na početak - ceo dan sam se “krio” od rezultata.
levi Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 ovo je verovatno prva sezona od kad su se pojavili Funaki i Kasai da Japan nema ni jednig konkurentnog skakača, svi su u lošoj formi
Lord Stef Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 O jbt kako je pao Prevc na Planici ako je tacno da je prosao samo sa laksim potresom mozga i da se ugruvao imao je ludacku srecu, otkacila mu se skija odmah posle odraza i kotrljao se do podnozja.
levi Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 nekoliko svetskih rekorda za žene juče i danas na letaonici, na kraju Slovenka jutros 226m, bila bi lagano u drugoj seriji kod muškaraca sa tim rezultatom
bradilko Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 slucajno okrenuh na eurosport kad skijaski skokovi, planica letovi. pavel ploc prva asocijacija. a onda videh, nidje snega!!! nekad to bile rone snega. jebeno globalno zagrevanje jezivo
Recommended Posts