Jump to content

Skijaški skokovi i letovi

Featured Replies

Kapiram da je ludo i brzo

• 1 month later...
  • Replies 576
  • Views 41.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vememah
    vememah

"Kakšen polet je tole bil." I to na Planici, oborio prethodni rekord Austrijanca Štefana Krafta iz 2017. iz Vikersunda za 1 m.

• poslednji skok velikog pere prevca   gadna turbulencija u vazduhu ali se održao   hvala mu za onih 250m u vikersundu u mraku i magli, istorija   poslednji vikend sezone u

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Jebote Simon Aman još uvek skače. Čovek je uzeo 2 zlata na ZOI u Solt Lejku 2002. godine . Prošli život jbte

Posted Images

malo je bizarno ovo sa crnobelim slikama skakača, na norveškoj turneji

RIP legende :ph34r:

Edited by levi

• 8 months later...

Na ES idu skokovi iz Poljske, jel to sezona pocela? Meni su jedino upisane u kalendar 4 skakaonice :unsure:

počela, juče ekipno, a danas prva pojedinačno

pokojni Austrijanci se digli iz mrtvih i izdominirali juče

• 1 month later...

I krecemo danas.

• 2 weeks later...

Kubaki uzeo Turneju

• 1 month later...

počelo i ono pravo, prva letaonica ove sezone. dve tekme™ za vikend

• 4 weeks later...

gotova sezona

thumb_worst-season-ever-memegenerator-ne

• 9 months later...

Velika steta za Poljake ☹️

Duva ko na motoru i još pada. Negledljivo je.

na sv prevenstvu u letovima na Planici je bilo savršeno, četiri serije pojedinačnog i dve ekipno, mislim da ni jedan takmičar nije morao da čeka zbog vetra, prvi put posle ne znam koliko da ni jedna serija nije otkazana. a na 4 skakaonice kad dođu uvek problemi

Forfang i Kraft.

Kudelka i Kobajasi, meni deluju kao najzanimljiviji dueli.

Jel' ovo promenjena pravila samo za 4 skakaonice? Nema parova, skacu svi pojedinacno pa valjda 30 najboljih ide u drug.

Nisu promenjena pravila nego su danas ipak odlucili da puste Poljake da skacu (kao testovi su sad negativni naprasno), a posto su parove vec izvukli bez Poljaka resili su da puste prosto sve da skacu. Poljaci su pre podne imali trening.