levi Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 kakva dominacija Nemaca na početku sezone. a tek sad se ide na njihove skakaonice
levi Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 još uvek pobeđuju Nemci, i dalje imaju 1 i 2. a bliži se Novogodišnja turneja
John Coltrane Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Kamil Stoh dobio u Obersdofru. Danas krece Garmis.
Lord Stef Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 E jbg, Freitag je imao 130m i onda los doskok, skija o skiju. Bar je uspeo sam da ustane.
Milogled Bluff Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Jel to vec poceo Insbruk? Ja mislio to ide kasnije popodne
Lord Stef Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Gotova prva serija, i ja sam mislio da je kasnije pa sam uhvatio samo poslednjih nekoliko parova.
Lord Stef Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Stoch ubedljivo, cenim da je to to i sto se tice cele turneje.
levi Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 što su Česi tako loši ove godine, smena generacija, ili tankuju nešto? neće valjda da nestanu sa scene kao FInci Finci bar učestvuju kao epizodisti na ekipnom takmičenju na wc u letovima, a Česi nisu mogli ni da sastave tim
Mauci Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Nista posebno, izgleda su pogresili u pripremama na sezonu, svi osim Jande jos skacu.
levi Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 (edited) pa gde baš u olimpijskoj godini i Austrijanci su dosta promašili ovu sezonu. ili toliko precizno tempiraju formu da su do sada tankovali, a sad će da eksplodiraju na olimpijadi jedino Kraft je tu negde, a i on jednom nije ušao ni u drugu seriju na novogodišnjoj turneji, nezamislivo za najboljeg Austrijanca Edited January 21, 2018 by levi
Mauci Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Da, Austrijanci su iznenadjujuce losi. Poljaci, Norvezani i Nemci su izgleda bas dobro radili. Slovenci izmedju redova proturaju pricu da tu nisu cista posla, oprema i dresovi valjda, ali cenim da je to vise plakanje iz nemoci. Kad si vec spomenuo tempiranje forme, Maciej Kot vec od pocetka sezone prica kako je sve podredjeno OI i da tamo ocekuje da bude u zivotnoj formi
levi Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 dominacija mladog Ryoyua za sada, Nemci bez pobede u 2018, Austrijanci na putu da se raspadnu kao Finska
Recommended Posts