Jump to content
IGNORED

Skijaški skokovi i letovi

ajgor

Recommended Posts

Posted

Kad se spomene Planica, ovo mi je prva asocijacijahttps://www.youtube.com/watch?v=Y3cd9hpv4dYJanne :Hail:Nekako mi je prazno bez njega i Malysza :/

Posted

Pa vraca se Janne sledece sezone, ipak mu fali zlato sa OI.

Posted

Zezas me?!?!?!ZEEEZAS ME?!?!?!:o

Posted

Ne, trenira vec par meseci, na poslednjim treninzima je vec bio najbolji. Mada konkurencija mu je ocajna finska reprezentacija, nakon par treninga cenim da bi i Nykänen bio bolji od njih. Kad vec spomenuh Nykänena, vraca se i Harri Olli a upravo Nykänen bi mu trebao biti trener. Ne znam koliko je to realno jer ce se obojica ponapijati u roku od pola sata.

Posted

Nemas pojma koliko si me obradovao sada :D

• 5 months later...
Posted

Ove sezone nece biti letova u Planici jer ovi radovi nece biti zavrseni na vreme.U petak inace pocinje sezona :)

Posted

Pobeda Slovenaca. :) Cestitke Mauciju. Drugi Nemci, treci Japanci. Cestitke Yoyogiju.

• 1 month later...
Posted

Je l` ispratio neko kvalifikacije u Oberstdorfu?Zakasnio samKakav je bio Ahonen? Ume li jos uvek? :)

Posted (edited)

Mislim da Ammann ima dobre sanse. Odneo je pobedu u Obersdorfu, Garmisch mu lezi, tako da ja bar ocekujem da ce i drugu da ondese.Edit: Janne se bas i nije proslavio :( (i ja sam se iznenadila da je vaskrso :))Pitanje: gde se moze lajvstrimovati skakanje? Neam TV i nisam u Srbiji :(

Edited by Quince
Posted

evo nasao sam ti ovdehttp://firstrownow.eu/watch/230151/1/watch-ski-jumping-world-cup:-world-cup-garmisch-partenkirchen.htmluglavnom treba juriti stream za EuroSportJanne-a su stigle godine :/ali navijam za njega iz sve znagetrenutno su u toku Qualievo i rasporedaProgram turneje „Četiri skakaonice“Oberstdorfsubota, 28. decembar 16.30 kvalifikacijenedelja, 29. decembar 16.30 takmičenjeGarmiš-Partenkirhenutorak, 31.decembar 14.00 kvalifikacijesreda, 1.januar 14.00 takmičenjeInsbrukpetak, 3. januar 14.00 kvalifikacijesubota, 4.januar 14.00 takmičenjeBišofshofennedelja, 5.januar 16.30 kvalifikacijeponedeljak, 6.januar 16.30 takmičenje

Posted

Radi! Fala! :)Stizem u Srbiju na prvi dan Insbruka, al mi je bitno da Garmish tradicionalno ispratim uz prvojanuarski mamurluk :)

Posted (edited)

Gleda li ko Garmish?4skakaonice.jpg

Edited by John Coltrane