Jump to content
IGNORED

Ukinute serije / pukli pilotI

Ajant23

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

5

• steins

4

• MILF HUNTER

4

• Verterdegete

4

Posted

šta milenijum? zar nije henriksen na kraju doživeo, kroz celu seriju, impending doomjbg, ne može ko u supernaćurel-u, svako malo da se vrća od ispod

Posted

Nisu beše to ukinuli jer im je uginulo nekoliko konja koje su koristili za seriju?

Posted

to je bio , sto kazu, poslednji ekser u sanduku

Posted
A Stargate SG-1?Nakaradno je blaga reč.
jes tupavo ali i predugo je trajao. sg1 je zavrsen osmom sezonom, a ono sto su radili kasnije je cisto mucenje. imas i dva filma koji upotpunjuju pricu ali opet gorak ukus (pored stargate-a sa kurt raselom).
Posted
šta milenijum? zar nije henriksen na kraju doživeo, kroz celu seriju, impending doomjbg, ne može ko u supernaćurel-u, svako malo da se vrća od ispod
Ako sam dobro razumeo, govoriš o drugoj sezoni i zarazi. Vrhunska epizoda, jedna od najboljih stvari na televiziji ikad, ali bila je posle još jedna cela, treća sezona, na kraju koje Frenk i ćera beže od svih.Konačni kraj Milenijuma je bio u jednoj epizodi Dosijea X.Jedna od mojih najdražih serija.
Posted
jes tupavo ali i predugo je trajao. sg1 je zavrsen osmom sezonom, a ono sto su radili kasnije je cisto mucenje. imas i dva filma koji upotpunjuju pricu ali opet gorak ukus (pored stargate-a sa kurt raselom).
Potpuno se slažem. To posle osme sezone je kao druga serija, ali zar nisu mogli u ime svih tih epizoda i tolikih godina, da smisle bolji završetak?
Posted
Ukinuli Bordzije i Dekstera.
?Krajem juna ce poceti poslednja, 8., sezona... Ne znam da li bas ide zajedno sa ovim ostalim serijama.
Posted
Ako sam dobro razumeo, govoriš o drugoj sezoni i zarazi. Vrhunska epizoda, jedna od najboljih stvari na televiziji ikad, ali bila je posle još jedna cela, treća sezona, na kraju koje Frenk i ćera beže od svih.Konačni kraj Milenijuma je bio u jednoj epizodi Dosijea X.Jedna od mojih najdražih serija.
naravnobrutalno dobra epizoda, fantastične serije, koja je po mom mišljenju, istu mogla da zaokruži i učini besmrtn(ij)omtreća sezona me pak, pomalo čini tužnim zbog gubljenja narativnog toka, te sledstvenog, urušavanja ugleda
Posted

kad smo kod bordžija (odgledao do 5. epizode, pa ne-nastavio - slabo, a očekivao znatno), "serija za koju nisam želeo da se završi": povratak u brajdshed, ali me glupi ivlin vo nije slušao

Posted

Dexter nije ukinut vec finalna sezona krece od juna. :(