MILF HUNTER Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 terminator:sarah connor chronicles - klifhengerstargate universe - klifhengerstargate atlantis - nakaradno zavrsenstar trek enterprise - nakaradno zavrsenv - klifhenger
Utvara Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ne sećam se, kako se završilo? Znam da su, kada su im rekli da su izgubili protiv onog štrebera što ima nanite ili šta već, oni erla produžili sa 24 na 27 epizoda da bi spucali sve snimljeno i zabavili se malo.Neka glupost, kao ne zna se ko je čiji sin. Crabmanov sin crnac nije crabmanov sin, itd.
Have_Fun Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 FlashForward, pod 1.+1Ovo nikada necu oprostiti Don't Trust the B in Apartment 23 :(+2 :(
kobni zelaya Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Mulholand drive nikada nije prošao kao pilot za seriju, i bobu hvala.
Lrd Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Meni žao za Alphas i Bionic Woman iz 2007.Žao mi je i zbog Painkiller Jane, verovatno najvećeg treša ikad viđenog na televiziji. Sad mi se ponovo gleda. :(No, u neke od najvećih propusta sigurno spadaju Carnivale i Rome. Glupi HBO. <_<
Frank Pembleton Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Šta bi s novim nadrealistima?Upravo se snimaju ili su zavrsili snimanje, na zalost...
katamaran Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 +1Ovo nikada necu oprostitiTuga za FF :(Invazija je isto bila odlicna al je ukinuse posle prve sezone.http://www.imdb.com/title/tt0460651/Ima cliffhanger na kraju ali moze da se pogleda kao celina. Ima da se nadje na netu sta su scenaristi dalje planirali ako neko bas mora da zna sta je dalje bilo.
Arkadija Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 stargate universe - klifhengerstargate atlantis - nakaradno zavrsenA Stargate SG-1?Nakaradno je blaga reč.
katamaran Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Riget nije zavrsen? Rimejk je zavrsen a ima samo 13 epizoda.
*edited by mod Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 (edited) Fali i ono kada zavrse seriju kroz strip kao Heroes, Buffy, Angel...EDIT: Oseti mfizicki bol kada me neko podseti da Riget nije zavrsen :( Edited June 5, 2013 by pavllle
Caligula Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Jericho :(+1, ta mi je prva pala na pamet. Odlicna serija misticno ukinuta
malkin Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Meni su od nepravedno ukinutih najdraže Party Down i Enlightened. Obe su izuzetno dobre (Enlightened pogotovo), obe su potrajale dve sezone. U oba slučaja priča nije završena i ima nešto poput klifhengera, ali su obe druge sezone lepo zaokružene. Dakle, može i treba da se gleda.A kad već pomenuh Party Down, naravno i Veronica Mars je glupavo ukinuta, ali tu će biti filma.
Recommended Posts