Ajant23 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Pre svega, akcenat je na tome da ovaj topic bude i vrlo koristan. Naime, više mi je preko glave da jurim za svaku PPProkletu ukinutu seriju da li ima CLIFFHANGER?Molio bih sve mučenike, koji su gledali serije bez vizije da će biti obezglavljene u poletu sopstvenog zapleta ili su informisani drugim putem, da napišu seriju i da stave oznake: IMA CLIFFHANGER SKARABUDŽENO ZAVRŠENA (poput serije Last Resort, recimo, iz ove sezone; prim. aj. glup primer) NEMA VEĆIH CLIFFHANGERA (primeri su, recimo, Raising the Bar ili Harry's Law) ZAVRŠENA U FILMU (primer je Firefly, Serenity) I BOLJE DA NIJE ZAVRŠENA (primer su, recimo, Rubicon ili New Amsterdam) [vreće sa peskom]Inače, sve ostalo se ionako prelije u svaki topic...[/vreće sa peskom]Takođe, poželjne su i trivije:
Weenie Pooh Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 NBC's The Kings feat. Ian McShane, pod 2. Čist skarabudž posle samo jedne sezone.
Utvara Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 My name is earlkomedija koja je ukinuta sa cliffhangerom na kraju četvrtog serijala.oh well it was a good run, 100 epizoda nije malo ali opet su je nezavršili.
Vapad Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 My name is earlkomedija koja je ukinuta sa cliffhangerom na kraju četvrtog serijala.oh well it was a good run, 100 epizoda nije malo ali opet su je nezavršili.Ne sećam se, kako se završilo? Znam da su, kada su im rekli da su izgubili protiv onog štrebera što ima nanite ili šta već, oni erla produžili sa 24 na 27 epizoda da bi spucali sve snimljeno i zabavili se malo.
Calavera Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 (edited) Mockingbird Lane, skorasnji propali pilot Bryana Fullera pre nego sto je presao na Hannibala. Gledati. Edited June 5, 2013 by Calavera
stvorko Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Twin PeaksNakaradno zavrsena.Twin peaks iz 90ih?Zavrsetak fantazija. Sta ti se ne svidja ?
Verterdegete Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Zavrsetak fantazija. Sta ti se ne svidja ?Ti to ozbiljno ?
stvorko Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Najozbiljnije.Meni je poslednja epizoda koju sam odgledao kad je Palmer umro u celiji. Jel to nije poslednja epizoda ?
Verterdegete Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Meni je poslednja epizoda koju sam odgledao kad je Palmer umro u celiji. Jel to nije poslednja epizoda ?Imas jos desetak epizoda posle toga.
Recommended Posts