Jump to content

Mustafa Kemal'in askerleri

Featured Replies

ahahaha

16 hours ago, Desmond Bojčinski said:

Ali stvarno, šta mi ljudi napričaše, neka je pola od onoga istina Kosovo 94. godine je Kanton Bern glede ljudskih prava i demokratije u odnosu na istok Turske danas.

Pa i jeste. Njih tretiraju oduvek kao građane trećeg reda, remetilački faktor... Asimiluj se i ne talasaj, inače ćemo te ugušiti.

1. 1 evro 2 lire, prošle godine 38, danas preko 40.

3 minutes ago, Facundo Orellana said:

Pa i jeste. Njih tretiraju oduvek kao građane trećeg reda, remetilački faktor... Asimiluj se i ne talasaj, inače ćemo te ugušiti.

1. 1 evro 2 lire, prošle godine 38, danas preko 40.

Najgore sto im dosta onih iz inostranstva podrzavaju idiota.

Edited by Moonwalker

23 minutes ago, Moonwalker said:

Ovi Sivi Vukovi su kod mene vec na zavidnom nivou. Uzas...

50 minutes ago, bags said:

Ovi Sivi Vukovi su kod mene vec na zavidnom nivou. Uzas...

Sivi vukovi, u Beču? Zar oni nisu na listi terorističkih organizacija, tako nešto?

6 minutes ago, zorglub said:

Sivi vukovi, u Beču? Zar oni nisu na listi terorističkih organizacija, tako nešto?

Pa jesu ali odredjen broj Turaka ih otvoreno simpatise. Imaa citav dijapazon od nalepnica na kolima, preko toga da kad de neko opusti kaze da oni i nisu tako bad guys do ... pa puno gorih i i ozbiljnijih stvari u poluilegalnim dzamijama.

Hah, nisu loši... Bukvalno križanac mafije i nacizma sa otomanskim predznakom i pretenzijama. Treba ih zatirati po viđenju.

9 hours ago, D11 said:

Pukla je lira skroz. Kad sam bio prvi put, jos je bila yeni (nova) lira, zbog prethodne inflacije, kurs je bio 1,7 za eur. Sad je preko 40.

Ali je pdv na hranu 1%.

Ja sam poslednji put bio u Istanbulu 2020. kad je naglo otisla mislim sa 4,5 na 7 ili 9, a cene u prodavnicama ostale iste. Morao sam 2 kofera na Taksimu da kupim da popakujem stvari sto sam kupio.

On 28. 3. 2025. at 12:45, Moonwalker said:

Odakle mi ovo poznato?