Jump to content
IGNORED

Mustafa Kemal'in askerleri

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

Ma to je bilo za samo za vreme komunjare Broza.

Vucic nema toliku moc.

Posted

Tačno... ja mislio više na simbiozu crkve i države... mada je kod nas uticaj u stvari obrnut :D

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Posted

Eh da je bar tako...pa da sva crvena burzoazija ode pod kamen gde se i krila...

ali digresija

Posted

Oce, oce, samo sto nije, braca Turci bi ih sa desnom rukom vezanom na ledjima i skakucuci na 1 nozi...

Srecom :fantom:

Koga sve? Verujem ja da je Turska vojska jaka, ali kolaju svakakvi mitovi cini mi se o oruzanoj formaciji koju lokalni SNS-ovci razoruzaju, skinu do gole koze, vuku po patosu i ponizavaju.

Posted

Uzgred, 4 dana su prošla a RTE još uvek nije razgovarao sa Obamom. Mislim da jeste sa svima ostalima.

Posted

Kod nas tanjug javio da su danas razgovarali

Posted

Mir, mir, niko nije kriv?

Posted

Ups, promaklo mi. Vidim sad da je bio razgovor.

Posted

Uzgred, 4 dana su prošla a RTE još uvek nije razgovarao sa Obamom. Mislim da jeste sa svima ostalima.

Washington 20:05

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan je s američkim predsjednikom Barackom Obamom u utorak telefonom razgovarao o ekstradiciji Fethullaha Gulena.

Posted

Državna religijska uprava. U Turskoj ne postoji samostalna verska organizacija na foru SPC, država ima punu kontrolu.

pa zato i kažem - politička organizacija, kakve to ima veze sa verom

bog valjda prašta svima, tj. i alah, pretpostavljam

Posted

Koga sve? Verujem ja da je Turska vojska jaka, ali kolaju svakakvi mitovi cini mi se o oruzanoj formaciji koju lokalni SNS-ovci razoruzaju, skinu do gole koze, vuku po patosu i ponizavaju.

Kad je o Grcima i povratku Konstantinopolja rec, dovoljni su i ti Turci sto su samo u gacama  :fantom:

Posted

Јел то иста она војска која прави мини Вуковаре по истоку земље и која се деценијама бори против ПКК? Мало ми чудно то свршавање на њену непобедивост.

• Create New...