July 19, 20168 yr On 19. 7. 2016. at 18:33, Takeshi said: otkud ovako sveza curenja kod vikiliksa? ko je sada uzbunjivac? NSA :misko:
July 19, 20168 yr Turski Diyanet, uprava za vjerske poslove, zvanično je na svojoj web stranici saopćila da se dženaza namaz neće klanjati vojnicima koji su učestvovali u pokušaju državnog udara.
July 19, 20168 yr On 19. 7. 2016. at 18:29, beowl said: Na početku da ti se izvinim jer sam malkice nervozan ovih dana. Ne znam da li spadaš u tu internet ekipu koja propagira povratak u nekakav Konstantinopolj. Ako ne spadaš onda ti se još jednom izvinjavam a ako spadaš onda ovako: Živ nisam da dočekam da se jednom skupite sa interneta, svi koliko vas ima, i da dodjete do tog vašeg Konstantinopolja i pokažete na delu kako ćete da ga riklejmujete. Naravno u pitanju je čista fikcija jer ne biste stigli ni do Jedrena pre nego što vas TSK dekomponuje na molekule ali čisto hipotetički, bilo bi žešće uživanje otvoriti vops i gledati kako prolazi vaše riklejmovanje Konstantinopolja. Na internetu imate mnogo bolje šanse, to vam priznajem. Šala mala, sprdnja na najnižem nivou. Kakvi kurac Carigrad :D Video sliku i nasmejalo me. Al ne moraš se izvinjavati :D A šta je TSK i zašto je toliko zajebano?
July 19, 20168 yr On 19. 7. 2016. at 18:43, Pečorin said: Šala mala, sprdnja na najnižem nivou. Kakvi kurac Carigrad :D Video sliku i nasmejalo me. Al ne moraš se izvinjavati :D A šta je TSK i zašto je toliko zajebano? Turska vojska
July 19, 20168 yr To sam shvatio, mislio sam da aludira na avijaciju ili artiljeriju ili sl, tj skraćenica. Mada videćemo u kakvom će stanju ostati ta vojska nakon svega ovog.
July 19, 20168 yr On 19. 7. 2016. at 18:49, radnik said: Ovako je trebalo pocistiti onomad kod nas. kod nas ne bi pomoglo ni da ciste svake subote i to zivom sodom.
July 19, 20168 yr On 19. 7. 2016. at 18:42, Metemma said: Turski Diyanet, uprava za vjerske poslove, zvanično je na svojoj web stranici saopćila da se dženaza namaz neće klanjati vojnicima koji su učestvovali u pokušaju državnog udara.taj diyanet je znaci politicka organizacija Edited July 19, 20168 yr by dùda
July 19, 20168 yr On 19. 7. 2016. at 18:06, beowl said: Samo u vojsci su uhapšeni ljudi sa vrha i to će napraviti problem u sistemu komande i operativnoj sposobnosti. Sve ovo drugo (ministarstva, agencije, itd.) su niži i srednji ešeloni, vrh je već očišćen u prethodnim godinama. Dobro, i dekani. Ali oni sigurno neće vrebati osvetu, to je fin i pristojan svet. I sudije, tužioci i panduri, ni oni neće vrebati osvetu
July 19, 20168 yr On 19. 7. 2016. at 18:59, dùda said: taj diyanet je znaci politicka organizacija Ко објасни свака му част... https://en.wikipedia.org/wiki/Presidency_of_Religious_Affairs
July 19, 20168 yr On 19. 7. 2016. at 15:05, Pečorin said: Oce, oce, samo sto nije, braca Turci bi ih sa desnom rukom vezanom na ledjima i skakucuci na 1 nozi...Srecom
July 19, 20168 yr On 19. 7. 2016. at 18:59, dùda said: taj diyanet je znaci politicka organizacija Državna religijska uprava. U Turskoj ne postoji samostalna verska organizacija na foru SPC, država ima punu kontrolu.