July 15, 20168 yr U jebo te... Ovde će deo vojske da ide do kraja... Posle ovoga sto su napravili,nemaju izbora
July 15, 20168 yr U jebo te... Ovde će deo vojske da ide do kraja... Neki će da idu jer im nema spasa posle ovoga. Evo ga prešjednik pred kamerama.
July 15, 20168 yr predsednik parlamenta zajedno sa mnogim poslanicima javlja se iz zgrade parlamenta, wtf? jebes puciste ako ne zauzmu zgradu parlamenta odmah
July 15, 20168 yr Osvanuce ovde krvavo jutro definitivno.... Nema vojska sta da trazi sa avijacijom i tenkovima pored ove reke ljudi ...
July 15, 20168 yr jebes puciste ako ne zauzmu zgradu parlamenta odmah Nešto mi govori da ovi neće zauzimati, nego da će da rokaju iz vezduha... Suludo, puč avijacijom...
July 15, 20168 yr Демократија је прецењена. Nije precenjena, ali ako se vec odlucis na ovako nesto onda je najvaznije da po svaku cenu osiguras da ne dodje do gradjanskog rata i prolivanja krvi.
July 15, 20168 yr Davutoglu vec 20 minuta drvi na AJ. Znaci, nije uhapsen. Jasno, ne podrzava puc. Doduse, nisam shvatio gde ga intervjuisu.
July 15, 20168 yr Osvanuce ovde krvavo jutro definitivno.... Nema vojska sta da trazi sa avijacijom i tenkovima pored ove reke ljudi ... Tako se mislilo i u Siriji...
July 15, 20168 yr Teško da bilo kakav prevrat može da uspe ako mu narod pruža aktivan otpor, mora da bude u najmanju ruku neutralan. Ne važi ovo samo za Tursku, važi za bilo koju zemlju.
July 15, 20168 yr Koliko sam shvatio, sve parlamentarne stranke su osudile puc, kao i kurdski politicari?
July 15, 20168 yr Nešto mi govori da ovi neće zauzimati, nego da će da rokaju iz vezduha... jos bolje, trenutno vecina u zgradi su sultanovi psi