jms_uk Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Evo ako nekog intresuju lokacije eksplozija u odnosu na bezbednosni prsten: Po snimku onog trećeg rekao bih da je uspeo da iskoristi prethodne eksplozije i utrči u terminal ali ga je sačekao onaj car od pandura. Malo su izmenili
Muwan Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Koleginica sa posla otišla na patologiju da identifikuje najboljeg druga.
bradilko Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 beowl jel istina da se na skupovima erdoganove partije nikad nije desila neka explozija bombe i sl?
Muwan Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 (edited) Koliko je meni poznato nikada ništa nije puklo na njihovom skupu. Mada i CHP i MHP su bili poštedjeni, nagrabusili su HDP, levičari, socijalistička omladina i naravno gomila apolitičnih prolaznika. Edited June 29, 2016 by beowl
wall Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 men samo nije jasno sto ga nije overio kad je video da ce da se detonira.. Teško je proceniti na osnovu ovog snimka, možda bila rasprava što je ovaj u komadićima iskoristio da se osvesti i dočepa detonatora, možda se policajcu nije mililo da puca u bombu, možda nije mogao da puca u ranjenog skota... Trenuci su to.
vathra Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Забога, то је само обичан чувар, а не специјалац. Право је чудо што је успео да изведе овакав подвиг у ком нико није повређен. И да је оверио скота, врло је могуће да би морали да га детонирају на лицу места.
Muwan Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Po uniformi bih rekao da je običan pandur. Aerodromsko obezbedjenje ima bele uniforme i nisu naoružani. U Turskoj nijedna privatna čuvarska služba nema pravo da nosi oružje, jedini izuzetak je obezbedjenje transporta novca kod banaka.
vememah Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) Lider HDP-a Demirtaš o stanju u Turskoj u novom broju Mond diplomatika. Članak je na engleskom. https://mondediplo.com/2016/07/07erdogan Edited July 8, 2016 by vememah
Muwan Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Erm... Žandarmerija zatvorila mostove u Istanbulu, avioni preleću Ankaru. Stay tuned.
Muwan Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Drugar policajac mi kaže da su svi, apsolutno svi pozvani u svoje stanice iz ovih stopa. Savetuje mi da ne mrdam iz kuće. Lovely.
Recommended Posts