Њујоркер Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Otuzno. No, veseli me cinjenica da ni Tole nece pomoci ovoj bandi protivu tuta. Ovi nisu za evropu, vec za fabriku pasteta i lepka.Jbt, i beogradske elektrane su fudbalski pismenije od Rasovicevih pulena.
Yoda Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Da ode više u neku Koreju, da nam svane.Klasicna kulovija, sto bi rekao pokojni Cava. Cale mu je slabo znao fudbal, ali je grizao, nije igrao dzepni bilijar kao naslednik.
Lezilebovich Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 nisam isparatio, što su izašli malbašić i ostojić ? malbašić je solidno igrao, ta leva strana nam je bila bolji deo. ostojić loše, ali svakako bolje od v.stankovića
April Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Mrtva trka u odvratnosti između Alkatraza, uprave i sportskog sektora. Možda je Alkatraz ipak najodvratniji.
Kreator Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ostojić, vranje, saša marković, luka, šćepović ... mnogo je to škarta za partizan i neku evropu sa njima, mnogo...i previše.
henrik larsson Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 http://www.sr.partiz...7-ivkovic-sasa/ovaj je večeras odigrao solidnone znam ko je, prvi put ga vidim večeras ali je za ostoju i vranje bogotacKoliko se sećam, bila je takva neka priča i za Ostoju, kad je prvi put igrao umesto nekog.
Kreator Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 (edited) Koliko se sećam, bila je takva neka priča i za Ostoju, kad je prvi put igrao umesto nekog.e pa sad jebi ga ako bude tako.ovaj ostoja je posle povrede uleteo u neki rnić mod (isto i rnić posle teške povrede otišao u qratz)ali kako nam stojić uvali ovog luku...strašno.. Edited July 24, 2013 by BlackGeorge
zmanic Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ovo od večeras nije ni za gde, nek se nose u tri lepe ...
Kreator Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ne znam tačno, neko će već reći ovde šta je bilo po sredi, ali je definitivno dohvatilo i mozak..
kapetanm Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Koji ćemo mi moj u Evropi sa ovima. Sa ovim kadrom sledeće sezone daj bože da vodimo trku za 4 mesto u Tolovoj ligi
Moća Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Eeeee za sve da kukas al za Tololigu...Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Kreator Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 pa dobro komšije, red je da vam opet već u julu čestitamo osvojenu titulu...ovo je sada stvarno kraj.
Yoda Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 (edited) SKANDAL NA STADIONU: Čelnik Partizana gađao Grobare flašom!BEOGRAD - Revoltiran skandirajem "Uprava napolje", generalni sekretar Partizana Darko Grubor je po završetku meča sa jermenskim Širakom gađao navijače crno-belih plastičnom flašom!Grobari su zbog loše igra Partizana na revanš utakmici pri kraju meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona skandirali protiv uprave i gađali su funkcionere kluba koji su bili smešteni u loži na zapadnoj tribini. Generalni sekretar Partizana Grubor je uzeo flašu koka-kole i bacio je ka navijačima. http://www.kurir-inf...m-clanak-907309Naravno da nije lud da ih gadja skivijem iz druge flase, koji je dotad ionako iscedio... Edited July 24, 2013 by Yoda
Recommended Posts