Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

Jel zna neko da mi kaze koliko klubova koji su ispred nas po onom bodovanju mora da ispadne da bi mi bili nosioci u poslednjem krugu kvalfikacija, ako nekim cudom tamo stignemo. Jel vec neko ispao od tih sinoc, bilo je nekih iznenadjenja?

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

imas par strana ranije, ispao jedan, treba jos dva...

Posted

Ludogorec je proslog leta nesrecno ispao od Dinamo Z golom koji je primio u ko zna kom minutu nadoknade. Ne verujem da su nesto slabiji, tako da mi nije jasno prizivanje istih.

Posted

Ludogorec je proslog leta nesrecno ispao od Dinamo Z golom koji je primio u ko zna kom minutu nadoknade. Ne verujem da su nesto slabiji, tako da mi nije jasno prizivanje istih.

Posted

igrac ludogoreca glavom sa 5 metara prazan gol masi. ovo moze skupo da ih kosta ako se slovaci priberu

Posted

@ TimmyIspao sinoc Bate, potrebna su nam jos dva ispadanja u ovoj i narednoj rundi.

Posted
Jel zna neko da mi kaze koliko klubova koji su ispred nas po onom bodovanju mora da ispadne da bi mi bili nosioci u poslednjem krugu kvalfikacija, ako nekim cudom tamo stignemo. Jel vec neko ispao od tih sinoc, bilo je nekih iznenadjenja?
ovde+ Dinamo Zagreb - Serif Tiraspolj koji sam zaboravio
Posted

evo i prva solidna sansa za slovan. sada ste ga najbali braco blgari.

Posted

I naravno treba nam ispdanje Ludogoreca u narednom kolu :)

Posted

FKP je ko usporen snimak u poredjenju sa Ludogorecom.

Posted
Di gledate?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
SVT2 slovačka državnaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Posted

Pa, po šansama u prvoj i kretanju rezultata LudiGorac bio bliži pobedi. To što igraju sada preslikano od pre godinu dana protiv modnih.

Posted
I naravno treba nam ispdanje Ludogoreca u narednom kolu :)
A valjalo bi vam i da ispadne Sirak u ovom kolu.
Posted

precka za pocetak II poluvremena :fantom:

Posted (edited)

zamalo 3 - 0 za bugare, odbrani mu sa par metara (69.min.)

Edited by BlackGeorge
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...