gone fishing Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 lolsad kad dođu poreznici da traže svoj deo, koliko država ćapi od tih doznaka iz inostranstva?
MocaVukotic Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 vuk: šta, axe protiv znojenja?bilja: kako je samo uklopio košulju sa giljama...sale: kelner, šta smo krivi?
Goranz Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 lolsad kad dođu poreznici da traže svoj deo, koliko država ćapi od tih doznaka iz inostranstva? Isto koliko i bivsi/sadasnji igraci kojima se duguje. "Taj novac ne postoji, to su samo price zluradih da poremete ekipu pred utakmicu godine protiv Siraka".
gone fishing Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Isto koliko i bivsi/sadasnji igraci kojima se duguje. "Taj novac ne postoji, to su samo price zluradih da poremete ekipu pred utakmicu godine protiv Siraka".dobro koliko će se povećati poreski dug pfc-a na osnovu ove zarade- ćokijevci su baš rešili da poremete atmosferu pred večerašnji meč Anderleht poludeo za Srbima: Van Holsbek dolazi po Mitrovića i daje pet miliona evra
Moća Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 (edited) Pričao sam sa jednim rođakom koji je do ove godine radio u jednom BG prvoligašu(nisu večiti) i rekao mi je da Đura Šnajder apsolutno pojma nema ko su igrači partizana niti ga to interesuje. Sa druge strane jedan lik iz Jagodine je imao neka posla sa njim i valjda Vet. zavodom i kaže da je on bukvalno kao Šojić pojma nema gde se nalazi i gde tera. Edited July 24, 2013 by Moća
kud u maglu Simoviću Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 moćo ne patkometriši nego otvaraj topik o fk jagodinaa sreća naša da nam je zeka udario kakve takve temelje pa sada možemo da istrpimo i srećka šojića sa šest titula
Dr Arslanagić Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Pričao sam sa jednim rođakom koji je do ove godine radio u jednom BG prvoligašu(nisu večiti) i rekao mi je da Đura Šnajder apsolutno pojma nema ko su igrači partizana niti ga to interesuje. Sa druge strane jedan lik iz Jagodine je imao neka posla sa njim i valjda Vet. zavodom i kaže da je on bukvalno kao Šojić pojma nema gde se nalazi i gde tera.pa naravno. budalčina preko koje SPS jagnjeće brigade haraju unaokolo
*edited by mod Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Sale ... e tako se radi konferencija. sa vodom a ne ko onaj alkos Lane.
ZokiAsov Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Sale je u fazonu ajde Vuce zavrsavaj `leba ti, ceka me Stojance u restoranu na vinjaku.
renne Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Evo najaviše prenost na rtsuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Ted Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 (edited) Радио-телевизија Србије директно ће преносити меч другог кола квалификација за Лигу шампиона између Партизана и Ширака, који почиње у 20.30 часова.Екипа Партизана ће, на свом стадиону и пред својим навијачима, учинити све да, не само елиминише јерменски Ширак, него и пружи партију која ће задовољити укусе публике и избрисати из сећања очајну игру из првог меча. Утакмица у оквиру другог кола квалификација за Лигу шампиона почиње у 20.30 часова. jedino što ne počinje u 20.30 nego u 20.45 Edited July 24, 2013 by Ted
Lezilebovich Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Za tih 15 min će Straja sa stručnim konsultantom razmeniti mišljenja o šansama našeg šampiona da prođe u naredno kolo.
Ted Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 da, opet ćemo saznati da svi igraju fudbal, da je lopta okrugla i da danas nema autsajdera ta da je potreban maksimalan pristup utakmici bez potcenjivanja i da je atmosfera prava fudbalska a navijači su 12 igrač
Recommended Posts