Jump to content

FK Partizan 2013/14

Featured Replies

lolsad kad dođu poreznici da traže svoj deo, koliko država ćapi od tih doznaka iz inostranstva?

kzs-sirak.jpgSale ... :Hail:
kzs-sirak.jpgvuk: šta, axe protiv znojenja?bilja: kako je samo uklopio košulju sa giljama...sale: kelner, šta smo krivi?
  On 24. 7. 2013. at 8:57, gone fishing said:
lolsad kad dođu poreznici da traže svoj deo, koliko država ćapi od tih doznaka iz inostranstva?
Isto koliko i bivsi/sadasnji igraci kojima se duguje. "Taj novac ne postoji, to su samo price zluradih da poremete ekipu pred utakmicu godine protiv Siraka".
  On 24. 7. 2013. at 9:18, Goranz said:
Isto koliko i bivsi/sadasnji igraci kojima se duguje. "Taj novac ne postoji, to su samo price zluradih da poremete ekipu pred utakmicu godine protiv Siraka".
dobro koliko će se povećati poreski dug pfc-a na osnovu ove zarade- ćokijevci su baš rešili da poremete atmosferu pred večerašnji meč Anderleht poludeo za Srbima: Van Holsbek dolazi po Mitrovića i daje pet miliona evra

Pričao sam sa jednim rođakom koji je do ove godine radio u jednom BG prvoligašu(nisu večiti) i rekao mi je da Đura Šnajder apsolutno pojma nema ko su igrači partizana niti ga to interesuje. Sa druge strane jedan lik iz Jagodine je imao neka posla sa njim i valjda Vet. zavodom i kaže da je on bukvalno kao Šojić pojma nema gde se nalazi i gde tera.

Edited by Moća

moćo ne patkometriši nego otvaraj topik o fk jagodinaa sreća naša™ da nam je zeka udario kakve takve temelje pa sada možemo da istrpimo i srećka šojića sa šest titula

On 24. 7. 2013. at 9:33, Moća said:
Pričao sam sa jednim rođakom koji je do ove godine radio u jednom BG prvoligašu(nisu večiti) i rekao mi je da Đura Šnajder apsolutno pojma nema ko su igrači partizana niti ga to interesuje. Sa druge strane jedan lik iz Jagodine je imao neka posla sa njim i valjda Vet. zavodom i kaže da je on bukvalno kao Šojić pojma nema gde se nalazi i gde tera.
pa naravno. budalčina preko koje SPS jagnjeće brigade haraju unaokolo
  On 24. 7. 2013. at 9:01, ZokiAsov said:
kzs-sirak.jpgSale ... :Hail:
e tako se radi konferencija. sa vodom a ne ko onaj alkos Lane.

Sale je u fazonu ajde Vuce zavrsavaj `leba ti, ceka me Stojance u restoranu na vinjaku.

Evo najaviše prenost na rtsuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Радио-телевизија Србије директно ће преносити меч другог кола квалификација за Лигу шампиона између Партизана и Ширака, који почиње у 20.30 часова.Екипа Партизана ће, на свом стадиону и пред својим навијачима, учинити све да, не само елиминише јерменски Ширак, него и пружи партију која ће задовољити укусе публике и избрисати из сећања очајну игру из првог меча. Утакмица у оквиру другог кола квалификација за Лигу шампиона почиње у 20.30 часова.
jedino što ne počinje u 20.30 nego u 20.45

Edited by Ted

Za tih 15 min će Straja sa stručnim konsultantom razmeniti mišljenja o šansama našeg šampiona da prođe u naredno kolo.

da, opet ćemo saznati da svi igraju fudbal, da je lopta okrugla i da danas nema autsajdera ta da je potreban maksimalan pristup utakmici bez potcenjivanja i da je atmosfera prava fudbalska a navijači su 12 igrač

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout