Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

:Hail:e groblje moje, koga vi pljujete...

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

recimo dinamo...ali on ne može pošto ima lakog protivnika, pa bazel itd.

Posted

ne znam ali verujem da će predsednik to srediti

Posted (edited)
tko jos treba dispadne?
ako sam iskopao dobar link treba da pratimo ovu tabelu ako se ne varam:1scx2b.jpga ako se to fakat gleda onda trebate da navijate da Zeljo koji ima igraca vise kuci protiv Viktorije Plzen okrene sa 1:2 na 3:2. (72-73 minut je sad)ostale tekme timova koji su trenutno u boljem polozaju od vas su ove (al to je trece kolo, tek od 30-og i 31-og jula):Bazel - Makabi Tel AvivSeltik - ElfsborgSteaua - Dinamo TbilisiAPOEL - Mariborpobednik Viktorija Plzen/Zeljeznicar - Nomme Kalju Edited by DarkAttraktor
Posted

inace po Govno™ telekastu Zeljo™ sabija™

74 Urdinov (Željezničar) misses the target. void.gif73 Kerla (Željezničar) misses the target. void.gif70 Jamak (Željezničar) misses the target.
Posted
ako sam iskopao dobar link treba da pratimo ovu tabelu ako se ne varam:1scx2b.jpga ako se to fakat gleda onda trebate da navijate da Zeljo koji ima igraca vise kuci protiv Viktorije Plzen okrene sa 1:2 na 3:2. (72-73 minut je sad)ostale tekme timova koji su trenutno u boljem polozaju od vas su ove (al to je trece kolo, tek od 30-og i 31-og jula):Bazel - Makabi Tel AvivSeltik - ElfsborgSteaua - Dinamo TbilisiAPOEL - Mariborpobednik Viktorija Plzen/Zeljeznicar - Nomme Kalju
Neko od nositelja sigurno ispada, ali ne verujem da mogu da ispadnu dvojica.Meni su favoriti za ispadanje Celtic i APOEL.
Posted

gotovo. ispo Zeljo 1:2 kuci od Ceha. dakle ako sutra Maribor ne usere motku protiv Birkirkare (0:0 na Malti, potencijalno zajeban skor), parovi koji vas zanimaju su ovi:Bazel - Makabi Tel AvivSeltik - ElfsborgSteaua - Dinamo TbilisiAPOEL - MariborViktorija Plzen - Nomme Kalju

Posted
ma gledo ja, sabija kur moj, jednu krstenu sansu nisu uspeli da naprave. doduse, drugi gol su im tutnuli iz opsajda™
Posted

Bazel ce da ispasta jer nije doveo Ivanova a Maribor ce da nas potera u nosioce. Prosto ko pasulj.

Posted

u principu svi mogu da iznenade izuzev Dinamo Tbilisija. cak i ovi Estonci za koje nikad cuo u zivotu do pre pola sata mogu da iznenade Plzen (izbacili su HJK Helsinski 0:0 tamo, 2:1 kuci).

Posted
Sutnu, odbije se od prvog igraca ispred sutera do prvog igraca iza sutera i tako u krug... 1 uzas od igre
Posted
gotovo. ispo Zeljo 1:2 kuci od Ceha. dakle ako sutra Maribor ne usere motku protiv Birkirkare (0:0 na Malti, potencijalno zajeban skor), parovi koji vas zanimaju su ovi:Bazel - Makabi Tel AvivSeltik - ElfsborgSteaua - Dinamo TbilisiAPOEL - MariborViktorija Plzen - Nomme Kalju
+ DInamo-Šerif
Posted (edited)

da, upravo dodjoh da ispravim.edit: inace sutra se takodje navija i za PFK Crazy Forest, mislim da vam oni odgovaraju triput vise od Slovakarazgrad-b.gif

Edited by DarkAttraktor
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...