gone fishing Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 ma nek ostane da igra barem protiv širaka, treba imati na umu da u eventualnom playoff-u za lš, pfc može dobiti bazel, onda on ne bi imao pravo nastupa za švajcarce- ako već mora da ide neka barem ne bude pojačanje za njih, kada su se već setili da ga kupuju u 5 do 12 i da nas tako osakate da ni ne stignemo do playoff-a i sa tutom su nam šanse 30-40%, bez njega < 20% da prođemo protivnika u 3 kolu
kud u maglu Simoviću Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 na tren mi se učinilo da pričate o fabiju kanavaru :roliajs:citirao bih trenersku legndu s one strane brda "pa taj bugarin.......ivanov, pa ja bih ga sad pretrčao" znam, znam da je bugarin za ostatak bande iz odbrane fabio glavom & bradom, no molio bih za malo grobarskog dostojanstva i poverenja za najtrofejnijeg rukovodioca. uzmi djuro novac za bugarsku blažujku i teraj dalje šampionskim stazama.a ti bugarine putuj i ne brini za manastir. fleka pada uvek na najlepšu haljinu, kad ne znaš gde ćeš, a ti udri na bugara itditd
Mark Rothko Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Spopadaju nas Bugari ko onomad, ali Djura neće dozvoliti da nam ponovo zabiju nož u ledja -Nećemo Bodurova!
Kreator Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Rašović: Stanković dobra zamena za Ivanova- Nije jednostavna situacija, niti stvar zavisi od mene. Računam na Ivanova za duel u Jermeniji, ali ne znam šta će se desiti danas ili sutra. U slučaju da se dogodi nešto nepredviđeno, imamo igrača koji će zameniti Ivanova. Vojislav Stanković je dobra zamena, jer je veoma dobro radio na treninzima i dobro se ponaša. U svakom slučaju planiramo da dovedemo pojačanje na poziciji štopera bez obzira na to da li će Ivan napustiti klub - istakao je trener crno-belih Vuk Rašović
Dr Arslanagić Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Bez prenosa iz Đumrijaoćel biti linkova za gledanje?
katamaran Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Bez prenosa iz Đumrijaoćel biti linkova za gledanje?prenosi njihova televizija tako da bi trebalo da bude. Armenia 1 ako se ne varam.
kud u maglu Simoviću Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Sudi nam Ceh od 27 leta, poznato djubre.u poslednje dve sezone na svakoj evropskoj utakmici pokazao je od 4 do 8 kartona
kud u maglu Simoviću Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 igra, valjda, al s glavom u Bazelubugarin će da nas zajebe i fasovaće crvendaća
porucnik vasic Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 То мени изгледа као зезање око Савића- Швајцарци су тешки на цењкању слабо ту може да се повећа цена. Успут. Лазар убацио два на припремама.
MiddleClass Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Grobari samo da vam pozelim da vas Sirak naguzi. Aj sad mrs sa ovog topika!
Recommended Posts