Kreator Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (edited) vidim nađ baljezga po novinama da samo tražimo zadnjeg veznog...ako ga uopšte I tražimo. pre će biti da gledamo po deponijama za bačene I islužene fudbalere koje niko neće, da udomimo nekog za šolju toplog mleka.Sada imamo 4 golmana, jednog normalnog štopera, problem "aksentijević",nemamo nijednog dobrog zadnjeg veznog, napred mitrovića koji ima zabranu 3 meča, sumnjiv kvalitet kojića,očigledno nedovoljnog kvaliteta za evropu Luke I na kraju Šćepovića koji je ni na nebu ni na zemlji ...Protiv Jermena najverovatnije dovoljno ali za dalje videćemo.Odbrana mi se uopšte ne sviđa, jeftino prima golove a ako još ode I Ivanov obrali smo bostan. Trebali smo da otkupimo Pajovićev ugovor. Što onog Mangu nismo vratili već prodali bog sveti zna.. Edited July 9, 2013 by BlackGeorge
ZokiAsov Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Ne znam zasto se uopste zaludjujete pricama o evropi. Najtrofejnijeg to uopste ne zanima, vazno je biti prvi u selu, korak ispred cigana, jos je zec davnih dana rekao da liga evrope donosi samo finansijske gubitke, tako da cemo i dalje ici oprobanom taktikom u LS sa Brankom Savicem, Milivojem, Markom Jovanovicem pa ce nas usrati jednom u 10 godina.
kud u maglu Simoviću Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 jbg Asove leto je, šta nam drugo preostajesumorne analize ostavljamo za period kraće obdaniceLŠ till the win:)
katamaran Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (edited) Mislim da ovi nemaju pobedu u Evropi u istoriji. Prosle godine ih je Dudelanz tukao 11:0 u dve utakmice :) Edited July 9, 2013 by katamaran
katamaran Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (edited) Ozbiljno da se zabrinete ako Sirak ne dobijete minimum 6-7 razlike u dve utakmice. Edited July 9, 2013 by katamaran
katamaran Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (edited) Uspeli su da izgube od tima koji nikad nije pobedio u Evropi. Njihovi rezultati iz poslednje 3 sezone:Vs Zrinjski 3:13Vs Rad 1:9Vs Dudelanz 0:11Lozenje tek sledi kad nakantate Sirak. Ne ocekujem nakantavanje zato sto ste vi dobri nego zato sto su oni slepci. Moja prognoza 8:2 Edited July 9, 2013 by katamaran
Feindouno Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Ocigledno su prije svega 1 biznismeni u pitanju pa cete lako da se dogovorite na cemu se uzimaju novci, 2/1, 1/2, 7+ ju nejm it
pacey defender Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Babović raskinuo ugovor sa Saragosom strepnja > nada.
Recommended Posts