July 9, 201311 yr vidim nađ baljezga po novinama da samo tražimo zadnjeg veznog...ako ga uopšte I tražimo. pre će biti da gledamo po deponijama za bačene I islužene fudbalere koje niko neće, da udomimo nekog za šolju toplog mleka.Sada imamo 4 golmana, jednog normalnog štopera, problem "aksentijević",nemamo nijednog dobrog zadnjeg veznog, napred mitrovića koji ima zabranu 3 meča, sumnjiv kvalitet kojića,očigledno nedovoljnog kvaliteta za evropu Luke I na kraju Šćepovića koji je ni na nebu ni na zemlji ...Protiv Jermena najverovatnije dovoljno ali za dalje videćemo.Odbrana mi se uopšte ne sviđa, jeftino prima golove a ako još ode I Ivanov obrali smo bostan. Trebali smo da otkupimo Pajovićev ugovor. Što onog Mangu nismo vratili već prodali bog sveti zna.. Edited July 9, 201311 yr by BlackGeorge
July 9, 201311 yr Ne znam zasto se uopste zaludjujete pricama o evropi. Najtrofejnijeg to uopste ne zanima, vazno je biti prvi u selu, korak ispred cigana, jos je zec davnih dana rekao da liga evrope donosi samo finansijske gubitke, tako da cemo i dalje ici oprobanom taktikom u LS sa Brankom Savicem, Milivojem, Markom Jovanovicem pa ce nas usrati jednom u 10 godina.
July 9, 201311 yr jbg Asove leto je, šta nam drugo preostajesumorne analize ostavljamo za period kraće obdaniceLŠ till the win:)
July 9, 201311 yr Mislim da ovi nemaju pobedu u Evropi u istoriji. Prosle godine ih je Dudelanz tukao 11:0 u dve utakmice :) Edited July 9, 201311 yr by katamaran
July 9, 201311 yr Ozbiljno da se zabrinete ako Sirak ne dobijete minimum 6-7 razlike u dve utakmice. Edited July 9, 201311 yr by katamaran
July 9, 201311 yr Uspeli su da izgube od tima koji nikad nije pobedio u Evropi. Njihovi rezultati iz poslednje 3 sezone:Vs Zrinjski 3:13Vs Rad 1:9Vs Dudelanz 0:11Lozenje tek sledi kad nakantate Sirak. Ne ocekujem nakantavanje zato sto ste vi dobri nego zato sto su oni slepci. Moja prognoza 8:2 Edited July 9, 201311 yr by katamaran
July 10, 201311 yr Ocigledno su prije svega 1 biznismeni u pitanju pa cete lako da se dogovorite na cemu se uzimaju novci, 2/1, 1/2, 7+ ju nejm it