Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

verovatno ova

Međutim, nije samo protivnik ono što zabrinjava crno-belu javnost. Izjava trenera Rada Stevana Mojsilovića da Građevinari na noge Crvenoj zvezdi treba da odu “ošišani i očešljani“ i da uživaju u hramu srpskog fudbala, te da je moguće da na teren ne izvede najjači tim kako bi sačuvao igrače za duele sa direktnim rivalima u borbi za opstanak, uzbudile je mnoge u Humskoj."Ne želim da komentarišem to, jer ta izjava nije u skladu sa svetlom tradicijom tog kluba. Pobede i porazi su sastavni deo fudbala, ali želja za trijumfom uvek mora da postoji", kategoričan je Nikolić, koji svoj stav potkrepljuje i tvrdnjom da mu je drago što se Partizanu niko ne sklanja sa puta.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pa i nije bilo realno da se skloni sa puta ekipa ciji je predsednik ujedno i clan skupstine fk partizan. 

Posted

Radu iz sveg srca zelim da zaigra dogodine u grupi Sava, gde i pripada, a ovom maloumniku koji ga vodi da neko dodeli 

Straight-Jacket1-150x150.jpg

Jebo ga pickousti. 

Posted

realno, Rad se možda ne bi ni borio za opstanak, al ide priča da ih je neko zavrnuo za blizu 2 mil. čvrste valute. uzeo igrače, a novac malo kasnije....il ako može nikada.

pa i nije bilo realno da se skloni sa puta ekipa ciji je predsednik ujedno i clan skupstine fk partizan. 

skupština je vrlo uticaj organ. zapravo presudan, ništa bez nje ne može. zato se i sastaje tako često, više od 5 puta u jednoj deceniji.

ko što se ja verovatno vodim kao član video kluba Žabac, iako sam ga poslednji put posetio početkom veka.

Posted

tede ne budi na kraj srca, u srbiji se živi bolje

:)

Posted

Ja sam provalio da mi standard raste kako se približava poslednje kolo :)

Posted

Vidim ima nova reč - zvezdanaesterac.

Posted

Pa i nije tako nova, samo je ponovo postala aktuelna.

Posted

skupština je vrlo uticaj organ. zapravo presudan, ništa bez nje ne može. zato se i sastaje tako često, više od 5 puta u jednoj deceniji.

ko što se ja verovatno vodim kao član video kluba Žabac, iako sam ga poslednji put posetio početkom veka.

pa i ja sam to rekao.

Posted

Koje govno ovaj Engels :isuse:, nadam se da ce mu ponistiti crveni karton.

Posted

Odradio ga je Marks kao vola.

Posted

10342500_10204046216741518_7949910458688

prva utakmica na kojoj sam bio, slika naravno nije moja već sam je našao u bespućima interneta

:wub:

partizan sarajevo 0:0, poslednja utakmica u sezoni 77/78, mocin oproštaj pred odlazak u bordo

Posted

meni je prva bila Partizan-Osijek 6-4, 8. razred osnovne

Posted

partizan-čelik 5-2, sezona 83/84, mocina poslednja

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...