Ted Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 a dobro, valja započeti novi niz. ništa ih ne mere zaustaviti. osim uefa, eventualno.
ZokiAsov Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Pa rekoh ti ja posle derbija da se ne nadas da ce sns negde kiksnuti dok ne obezbede titulu.
Milosh76 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 ako date jos dva komata bicete prvi na tabeli do zavrsetka zvezdine utakmice Gleda se medjusobni skor, a ne gol razlika Sent from my Asus Memo Pad HD7
DarkAttraktor Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 pa zato i kazem do zvezdine utakmice, jel citas ?
nenad Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 pa zato i kazem do zvezdine utakmice, jel citas ? pa kakve veze onda ima zvezdina utakmica?
DarkAttraktor Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 o jbt, u pitanju je imaginarni scenario: da je neko napravio tabelu u 19h po zavrsetku FKP utakmice a pre FKCZ - FKP bi bio nominalno prvi na tabeli iako sta god da FKCZ uradi na tekmi bi je vratilo na prvo mesto.
tsva Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 a dobro, valja započeti novi niz. ništa ih ne mere zaustaviti. osim uefa, eventualno. mucno je sto jest jest ne razumem kako ste vi izdrzali citavih 6 godina blago Shamroku koji nas izvuce
Milosh76 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 pa zato i kazem do zvezdine utakmice, jel citas ?Imali smo isti broj bodova ibolji medjusobni skor, tako da niste bili prvi ni tih 2-3h Sent from my Asus Memo Pad HD7
Ted Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) Pa rekoh ti ja posle derbija da se ne nadas da ce sns negde kiksnuti dok ne obezbede titulu. eto, momenat slabosti. naravno da si u pravu. no dobro, najjači su mi ovi što ukazuju na "istos" nas i czv. totalna nedoslednost. do pre par godina nisi mogao da se otreseš od priče o njihovoj veličini i našoj niskosti. danas smo došli do toga da smo isti. valjda će za koju godinu uvideti istinu. bolje ikad nego nikad. Napred Partizan! još tri pobede pa da se spremamo za tu ligu šampiona. Edited May 3, 2014 by Ted
Кристофер Лумумбо Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 eto, momenat slabosti. naravno da si u pravu. no dobro, najjači su mi ovi što ukazuju na "istos" nas i czv. totalna nedoslednost. do pre par godina nisi mogao da se otreseš od priče o njihovoj veličini i našoj niskosti. danas smo došli do toga da smo isti. valjda će za koju godinu uvideti istinu. bolje ikad nego nikad. Napred Partizan! još tri pobede pa da se spremamo za tu ligu šampiona. ukazi mi koji su da ih stavim na ignore listu?
kud u maglu Simoviću Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 jel ima negde ta izjava nikolića zbog koje je ovaj iz rada tako popizdeo?
Recommended Posts