Кристофер Лумумбо Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Partizan ne krade, ukapirali smo, hajde da nastavimo dalje - vi da kukate, mi da slavimo. Meni je uvek bilo sladje da ukradem kajsije od komsije nego da jedem kajsije iz mog dvorista. Takvi smo mi cigani, volimo da krademo :(
Ted Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 ne kukamo, ukazujemo na realnost....što je ona takva, to je van naše moći
MiddleClass Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Jbt, koliko bi kukali da vas 6 godina kradu. Ili jos bolje, koliko bi kukali da niste dobili ovaj derbi. Forum bi eksploimplodirao.
Кристофер Лумумбо Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Uh, kad se setim kalvih je ukazivanja bilo ovde poslednji x godina...ustvari ne secam se posto ih nije bilo posto je svako pominjanje namestanja docekuvano sa podsmehom. Zato, hvala svima koji su glasali za tomu onomad na historijskim izbirima, doprineli su nasoj tituli, a nadam se da ce se placka nastaviti barem do kraja decenije.
Pokojni Ruxin Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 (edited) Nije to isto! Oni se lepo skupe na početku sezone, pa sednu da se dogovore, da procene pošteno i ljucki - da li u nadolazećoj sezoni imaju jači tim od nas ili ne. Pa tek kad se slože da i dalje imaju pristupaju tim zatvaranjima, navlačenjima i ostalim zakulisanim radnjama. Jer prvenstvo i onako uvek osvaja tim sa najboljim kadrom, to je, kao što znamo svi činjenica...pa da se džabe ne cimaju ljudi sa tim prividom podjednakih šansi za sve kad je već tako. Znači iz čisto praktičnih razloga, to realno i nije neka neregularnost, to će ti reći svako ko nije zlonameran. A ne ko mi cigani....krademo besomučno i divljački dok svi objektivni znaju da objekitvno definitivno nismo objektivno bolji tim. (iako smo ih izbacili na gol razliku, ali avaj :( ) Edited April 29, 2014 by Ruxin
MiddleClass Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Nije to isto! Oni se lepo skupe na početku sezone, pa sednu da se dogovore, da procene pošteno i ljucki - da li u nadolazećoj sezoni imaju jači tim od nas ili ne. Pa tek kad se slože da i dalje imaju pristupaju tim zatvaranjima, navlačenjima i ostalim zakulisanim radnjama. Jer prvenstvo i onako uvek osvaja tim sa najboljim kadrom, to je, kao što znamo svi, činjenica...pa da se džabe ne cimaju ljudi sa tim prividom podjednakih šansi za sve kad je već tako. Znači iz čisto praktičnih razloga, to realno i nije neka neregularnost i to znaju svi koji nisu zlonamerni. A ne ko mi cigani....krademo besomučno i divljački dok svi objektivni znaju da objekitvno definitivno nismo objektivno bolji tim. (iako smo ih izbacili na gol razliku :( ) +1 1 kvalitetno mecanje.
kud u maglu Simoviću Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 i sami znate da ste ovo oteli, zato se toliko džilitate
James Marshall Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Ovo sad ispade kao da smo mi oteli Toleta najbolju sponzorušu u gradu jer smo puni love i ćaća nam je veliko mudo, dok ste je vi imali jer je padala na šarm, "Krivo je more" na gitari i svježe ubrano cvijeće
ZokiAsov Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Ajde braco romi radujte se, nista niste oteli sve je posteno, daleko bolji tim, niz nepobedivosti, razumem ja vas, neki su fakseve zavrsili a titule nigde.
Кристофер Лумумбо Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Naravno da smo oteli :D Ovo sad ispade kao da smo mi oteli Toleta najbolju sponzorušu u gradu jer smo puni love i ćaća nam je veliko mudo, dok ste je vi imali jer je padala na šarm, "Krivo je more" na gitari i svježe ubrano cvijeće +1 :D ja sam i rekao da uprava zvezde treba da zavrsi u zatvoru samo na osnovu cinjenice da zvezda ima najduzi pobednicki niz u evropi, sto ne znaci da se ne radujem kada se titula otme na taj nacin.
Кристофер Лумумбо Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 pa to, ako je cela liga farsa, a jeste, neka barem bude veselo.
James Marshall Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 A ne, poenta čitave igranke sa ove strane brda je da se predstavi da je CZ
Recommended Posts