Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

još jedno pitanje pošto predpostavljam da znaš, da li sudija iza gola ima radio vezu sa glavnim kao mahači™?

Da. Nagradno pitanje: koji penal za vas je sviran na signaliziranje sudije iza gola?

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja mislim da je jednako (ne)regularno.

Nije govno no se pas posro.

+1

Posted

Pitanje za sveeee : jeli ovo prvenstvo na kraju regularno , ili je manje neregularno od poslednjih 5-6 ?

Interesuju me odgovori od  nas I od njih 

edit : po meni je sjasi Kurta da uzjasi Murta, , nakon sto je Kurta bio malo bolje organizovan proteklih 4-5-6 godina

šta nije jasno. indikator regularnosti jeste da najbolji na kraju bude prvi. tako je već dobrih 6 godina. ove godine neko drugi je prvi. a nije najbolji. šta više, dužan ko Grčka, čudo je da ga uopšte ima, nikome nije jasno odakle mu 50 pojačanja i ostalo, UEFA mu na leđima i polako priteže....indikator govori da je sumnja u regularnost pojačana ove godine. indikator svetli jarko crveno ako se uzmu u obzir okolnosti u kojima se sve dešava, odnosno nagli uspon izvesnih lica na lestvici političke moći. a izvesna lica imaju fudbalske afinitete opšte poznate.

Posted

kako kad smo bolji u medjusobnom duelu, ako zanemarimo ostale tekme? odjednom ste poceli da verujete u namestanje, to me rastuzuje :(

Posted

Ja mislim da je jednako (ne)regularno.

Nije govno no se pas posro.

Slažem se. Problem je jedini u tome što je Partizan prethodnih sezona imao bolji tim od Zvezde i redovno dobijao derbije.

Posted

Slažem se. Problem je jedini u tome što je Partizan prethodnih sezona imao bolji tim od Zvezde i redovno dobijao derbije.

Posebno u Jokanovoj sezoni.

Posted

od poslednjih 6 dobio je tri. Ove godine Zvezda ima daleko bolji tim i dobila je 1 od dva, gde je problem?

Posted

Za početak je problem u tvojoj konstataciji daleko boljeg tima. Ali ako ti misliš da Zvezda ima daleko bolji tim od Partizanovog,ne vidim potrebu za daljom diskusijom.

Posted

dobro, ima bolji tim ove sezone i bolja je u medjusobnom skoru - dovoljno za titulu. cemu tolika mrznja?

Posted

dobro, ima bolji tim ove sezone i bolja je u medjusobnom skoru - dovoljno za titulu. cemu tolika mrznja?

Mržnja?

Posted

i glupost u neogranicenim kolicinama

Posted

i glupost u neogranicenim kolicinama

+1

Posted

Mržnja?

ne mislim na tebe vec generalno na ovom topicju, that makes me a sad panda.

Posted

Za početak je problem u tvojoj konstataciji daleko boljeg tima. Ali ako ti misliš da Zvezda ima daleko bolji tim od Partizanovog,ne vidim potrebu za daljom diskusijom.

Računajući celu sezonu. U jesenjem delu Partizan je bio osrednji tim u ovoj ligi, daleko slabiji  od Zvezde i Vojvodine. Održavanje tako slabog tima tako visoko na tabeli je presedan čak i za Tolovu ligu. U januaru su se pojačali, ali sve ukupno daleko je to od najboljeg tima u ligi, računajući i dva loša trenera

Posted

kako kad smo bolji u medjusobnom duelu, ako zanemarimo ostale tekme? odjednom ste poceli da verujete u namestanje, to me rastuzuje :(

sto....ljudi imaju taj dobar obicaj da pojavu najpre objasnjavaju najlogicnijim razlozima....monstruozna serija nepobedivosti ekipe Zvezdinog nekvaliteta najlogicnije se tako objasnjava. dobro, uvek ima i ono da logicno ne mora biti i jedino objasnjenje, tako da su dokazi o suprotnom moguci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...