Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

A onda nas je MU zavrnuo, obecali smo im 10godisnjeg Vidica za Superkup....

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

ta je stvarno najsumnjivija, bila je u vreme pada Berlinskog zida, rušenja SSSR, početka divljačkog kapitalizma i serije događaja protiv mira u svetu.....nije to za Platinija, ja bih se obratio UN

početak naše dominacije je početak vraćanja stvari u normalu....a pošto je poremećaj bio veliki, to traje duže

Edited by Ted
Posted

Ja bih pre rekao da je dominacija FK Obilic pocetak vracanja stvari u normalu, prekid tradicije vecitih na prvom mestu JSL 

Posted

Raša Babić najavio tužbu protiv podlog Bavarca premazanog svim mastima. Svim sredstvima do istine!!!

Posted

Sto mu daju toliko znacaja, da mi je znati! Prosta recenica. TO NIJE ISTINA bi bila sasvim dovoljna, ovako mu daju na znacaju i LM i njegovoj tvrdnji.

Posted

Sto mu daju toliko znacaja, da mi je znati! Prosta recenica. TO NIJE ISTINA bi bila sasvim dovoljna, ovako mu daju na znacaju i LM i njegovoj tvrdnji.

Svaki potez Raše Babića ne treba objašnjavati,nijedan njegov potez ne može biti realan ili logičan već sasvim suprotno. A i nije baš da nije bilo ovoga dosta u novinama bar ono što sam ja čitao pomalo ovde. Na stranu što je ko zna koliko utakmica u našoj ligi zaista namešteno.

Posted

drinča

:Hail:

Posted

drinčić evrogol iz slobodnjaka sa 25m po sredini gola :)

Posted

Partizan igra atomski fudbal u odnosu na tzv. lidera prvenstva

Posted

dajte neki strim

probaj na profreetv.com
Posted

Dobro igramo. Lazović hteo/trebao da otkine glavu ciganskom sudiji, šteta što se suzdržavao da ga izmlati već se zadržao na rečima.

Posted

Ali reakcija golmana Rada kod gola  :lolol: Knezevic i Lazevski uspevaju da i u Radu budu najlosiji igraci na terenu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...