Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Salu i patku na stranu, Mateus je sa ovom pricom ispao  prilican debil, pise covek da je ostao jos osam meseci u klubu posle saznanja da  mu igraci i uprava iza ledja namestaju utakmice.

Posted

INace, citam danas na Mocartu izjave Marka Nikolica i mislim da uredno mozete da se spremite da slavite novog Duleta Vujosevica 

Iskreno se nadam.

Posted

ček da saberem, jedno 12,13 titula, po koji kup, polufinale LŠ i redovno učešće....može, prodato

Posted

Po ponasanju, po rezultatima mi ne deluje tako po ovim pocetnim kreacijama... ;)

Posted

Po ponasanju, po rezultatima mi ne deluje tako po ovim pocetnim kreacijama... ;)

Ih,ne simpatišeš Partizan pa ne znaš na kakve je komentare nailazio Vujošević po pitanju rezultata na početku tog perioda od 12 godina..

Posted

Ja mislio da nameštamo tako da uzmemo bodove, a ne da ih prodamo, u sezoni gde zaostajemo na tabeli? Dobar pokušaj.

Te godine ste bili ubedljivo prvi.

Posted (edited)

kad izgubimo, prodali smo. kad pobedimo kupili smo. nerešeno, istalili smo se.

:huh:

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

kad izgubimo, prodali smo. kad pobedimo kupili smo. nerešeno, istalili smo se.

:huh:

Nemoj da si tako strog. Ako odigrate nerjeseno sa Radom za vikend prvi cu doci ovdje i reci da je sve bilo posteno!

Posted

me ne namestete, to cigani provociraju.

Posted

me ne namestete, to cigani provociraju.

+1
Posted

Ja bih ispitao svaku utakmicu u kojoj je Kojić dao gol.

Posted

ja bih ispitao sve czv trofeje. ipak ih imaju najviše pa logički proizilazi da su najviše krali. zmiju u glavu, lako ćemo za ostalo.

Posted

Ona u Bariju je najsumnjivija. Prodamo im najboljeg igraca, a oni izgube u finalu KES i dobiju najboljeg igraca Evrope.

Platini reaguj!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...