Кристофер Лумумбо Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 moca, poslednji fudbalski romantik :D posto sam se i ja upisao na topicj rekao bih da svako ko vise veruje sasi ilicu nego mateusu jednostavno zivi na marsu. uzasno je koliko namestaju skoro svi fudbalski klubovi u srbiji, nevezano za nivo takmicenja. ono sto mene nervira je skakanje cim neko to pomene. navijacko slepilo, jbg.
ZokiAsov Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Lotar Mateus je produzena ruka Aleksandra Vucica, Tomislava Karadzica i Zvezdana Terzica. Svestan, da pare kao trener vise nece uzeti nigde, pristao je da pljune na klub koji ga je afirmisao kao trenera i za simbolicnu nadoknadu postane deo ove prljave kampanje protivu Partizana koja je u punom jeku vec mesecima.
gone fishing Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 rekla kazala nisu dokazi, dokazi su snimljeni sastanci na kojima se ugovaraju nameštaljke špegelj stile
Кристофер Лумумбо Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 (edited) ma da, bivsi trener partizana je rekla-kazala. jbt, mogu da shvatim da se ljudi pomire sa cinjenicom da nam je fudbal u kurcu i da takve stvari jednostavno ne zele da procesuiraju da bi mogli makar malo da uzivaju u njemu. ovo ostalo je... pa bolje da ne pricam da ne bi uvredio nekog. mislim, cak i ovo mateusovo na stranu, dajte ljudi, nemojmo da se zajebavamo. Edited March 11, 2014 by kojot
Filipenko Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Pa ne zajebavamo se. Nego znamo gde živimo. Recimo, ovaj lik je trenutno u sudijskoj komisiji i određuje da li su i kojom prilikom sudije grešile.
adasevic Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Ovo je ujedno demanti Mateusove tvrdnje i dokaz da je Zvezda zla... Surova dominacija... INace, citam danas na Mocartu izjave Marka Nikolica i mislim da uredno mozete da se spremite da slavite novog Duleta Vujosevica po nastupima i izjavama, samo bih rekao da je nesto neuspesniji u poslu kojim se bavi... koja kolicina parqanoje i spina... visok domet stvarno.
dragance Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Lotar Mateus je produzena ruka Aleksandra Vucica, Tomislava Karadzica i Zvezdana Terzica. Svestan, da pare kao trener vise nece uzeti nigde, pristao je da pljune na klub koji ga je afirmisao kao trenera i za simbolicnu nadoknadu postane deo ove prljave kampanje protivu Partizana koja je u punom jeku vec mesecima. Knjiga nije napisana "pre nekoliko meseci". Da li zaista mislis da Mateusa boli stojko za Terzu, Toleta ili Vucica? Knjiga nije o vama, vec ste vi mali deo njegove autobiografije. Da li bi isto pisao da je Zenga nesto slicno napisao o nama? A namestaju svi, sta je potrebno da se uveri neko u nesto u sta ne zeli da poveruje? Sent from my iPhone using Tapatalk
gone fishing Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Ovo je ujedno demanti Mateusove tvrdnje i dokaz da je Zvezda zla... Surova dominacija... INace, citam danas na Mocartu izjave Marka Nikolica i mislim da uredno mozete da se spremite da slavite novog Duleta Vujosevica po nastupima i izjavama, samo bih rekao da je nesto neuspesniji u poslu kojim se bavi... koja kolicina parqanoje i spina... visok domet stvarno. a pa čovek (navodno je to izjavio) redovno čita zilotski forum, tamo obiluje raznim teorijama zavere ^_^ - možda je to uticalo na njega a opet možda samo vešto plasira izjave koje će se dopasti navijačima pa tako želi da ojača svoju poziciju pred letošnje (očekivane) promene u upravi
darkonet Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Posle onog Sajberovog kola, neko ga se seca, neko je mozda I citao, ne znam sta je potrebno I kakvi dokazi da bi bilo ko poverovao u postenje nekog kluba na ovim prostorima.Ovo sa Mateusom cisto sluzi za forumasku patkometriju I salu jer se u navodima spominje rivalski klub I njegov trener.Isto tako ce biti kad se neki nas seti da napise isto.Opusteno.
Nebojsa Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 (edited) Pa ne zajebavamo se. Nego znamo gde živimo. Recimo, ovaj lik je trenutno u sudijskoj komisiji i određuje da li su i kojom prilikom sudije grešile... kako se bese zove brka, cini mi se da je trenutno u upravi im, s kojim isto mislim nikada nisu izgubili kada je svojevremeno sudio? nije krivokapic/lupam, nesto slicno... i apsolutno nenadjebivi rabrenovic, gledajuci nastupe sve trojice u poslednjih nekoliko goidna, covek se zapita da li bilo ko normalan uopste ima ikakve sanse u takvom okruzenju :( edit: jbt, babarogic, stao mi mozak... Edited March 11, 2014 by Nebojsa
MiddleClass Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Knjiga nije napisana "pre nekoliko meseci". Da li zaista mislis da Mateusa boli stojko za Terzu, Toleta ili Vucica? Knjiga nije o vama, vec ste vi mali deo njegove autobiografije. Da li bi isto pisao da je Zenga nesto slicno napisao o nama? A namestaju svi, sta je potrebno da se uveri neko u nesto u sta ne zeli da poveruje? Sent from my iPhone using Tapatalk Zajebava se zoki asov sta ti je... :)
MangupIzCivilstva Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Jel se to Filipenko i ini upreli da dokazu i ukazu ko manje namjesta od dva giganta namjestanja utakmica? Mene ovo sve podsjeca na staru JNA i kasarnu u kojoj sam sluzio. Sitne kradje svega i svacega su postale povelik problem tako da je komandant brigade postrojio cjelu brigadu da kaze par rjeci o tome. Na kraju njegovog govora je upitao da li ima jos ko da kaze koju na temu, i naravno javi se lik, za kojeg su svi sumnjali da je najveci lopov i odgovoran bar za polovicu svih kradja da kaze kako to sto se dogadja je lose, da ne razumije kako se to moze dogoditi jer je ovo postena i proleterska i narodna vojska i ako ima nekog takvog koji krade, da bi se trebao stiditi i prestati...
Recommended Posts