Dr Arslanagić Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Opa, kakav gol Drince za 0:3 Ako ovako budemo igrali u nastavku prvenstva, prosetacemo se do titule. Nisam siguran, obzirom da je nekoTM zvao nekogTM da nas se pusti...
Geo Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) Ovaj penal je materijal za jedno ozbiljno sapstenje... Edited March 8, 2014 by Geograf
theanswer Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Nije bio penal,mada mi se činilo pre usporenog snimka da jeste. Valjda se sad neće diskutovati previše o tome.
kud u maglu Simoviću Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 0:4 dankara x2, škuletara, živkara i kapiten <_<
kud u maglu Simoviću Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) nije to moj partizan zaebo me škuletara <_< nije to moj partizan zaebo me škuletara <_< edit ebo ih django Edited March 8, 2014 by kud u maglu Simovicu
ZokiAsov Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Dobro je ovo izgledalo, sad da li je Markara poslozio kockice, ili je u pitanju trenutni bljesak protiv nejakog protivnika (neko nekog zvao sto bi rekao ovaj klon kolega), pokazace naredne utakmice. Ono sto mi se svidja i sto je konstanta u prolecnim utakmicama je borbenost i inisistiranje na presingu koji cesto daje rezultate. Lepi golovi, brza igra, dosta toga je za pohvalu. Ono sto nije pohvalno je nepostojeci penal pri rezutlatu 0:3, to je valjda kompenzacija za onu kradju protiv radnickog, s malom razlikom da je tad rezultat bio neresen.
kud u maglu Simoviću Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 ne zamerite ako nešto nije bilo u redu
Ted Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Moze li vam Rad sta ili ste i tu zatvorili? :( sve zatvoreno do kraja. osim vas. mi nudimo da vam platimo zaostale račune za struju, a vi hoćete i komunalije i kablovsku. kao, net ne mora, jer se kačite na neku mrežu iz obližnjeg solitera.
Recommended Posts