Jump to content

FK Partizan 2013/14

Featured Replies

Vidim da je Vučiću-pederu-ne-damo-ti-titulu već eksplodiralo na netu. Baš me zanima kako će vođe pokušati da priguše tribinu kad krene mantranje na svakoj sledećoj tekmi u bilo kom sportu.

Verovatno će na Vučiću-pederu uzvratiti sa pravdom za grobare.

idemo u kragujevac, pa na banjicu, dolaze užičani pa mi na karaburmu. i onda čekamo novosađane

tvrdo, no prilika je da saznamo "od kog se drveta kašike prave"

Vidim da je Vučiću-pederu-ne-damo-ti-titulu već eksplodiralo na netu. Baš me zanima kako će vođe pokušati da priguše tribinu kad krene mantranje na svakoj sledećoj tekmi u bilo kom sportu.

Verovatno će na Vučiću-pederu uzvratiti sa pravdom za grobare.

Grobari čekaju Šešelja

Grobari čekaju Šešelja

:lolol:

Šta je sa tribinom? Da li se Alkatraz još drži ili su ih janjičari zvanično poskidali sa šipke?

a šta misliš?

Šta je sa tribinom? Da li se Alkatraz još drži ili su ih janjičari zvanično poskidali sa šipke?

promenili su izgled zastave:

www.youtube.com/watch?v=aXLUSWgslyY

Ne znam ko im je na toj zastavi...Gavrilo Princip? :)

Evo i rekapitulacije meča. Vidim da je bilo dosta šansi i da publika nije zviždala našim igračima, deluje kao da je bila podrška do kraja, odnosno do gola Ninkovića. Samo tako, složno braćo grobari do titule!

https://www.youtube.com/watch?v=Y286UwbvKk4

Da li igra Lazović sledeći meč?

Edited by BlackGeorge

Kakav je ovaj Radnicki KG? Moze li do boda? Vidim da su nisko plasirani... :(

Našao si u kojoj crkvi ćeš da se moliš. Sve ispod tri laka komada predstavljaće prvorazredno iznenađenje. Ekipa partizana je u zaletu, razbićemo Vas u derbiju..

a šta misliš?

Pa neko je ovde još pre par meseci rekao kako su ovi bili angažovani kao neka ispomoć Alcatrazu a onda su ničim izazvani krenuli da preuzmu kompletno tržište.

Ne mislite da ovo baš i nije mesto za rasprave sa šipke?

Ускоро нова трава у Хумској

У Партизану најављују да ће по завршетку шампионата променити и травнати тепих, који је по речима директора стадиона зрео за реновирање.

– После скоро девет година уследиће реновирање главног терена. Имамо чврсто обећање да ћемо ове године добити потпуно нов травнати тепих и нове аутоматске прскалице. Тај пројекат ће нас коштати око 120.000 евра.

Да ли то значи да је у плану постављање грејача испод траве?

– Не, за тако нешто немамо пара јер би реализација тог посла коштала око 700.000 евра.

- hm zar nisu zamenili travnati tepih još leta gospodnjeg 2012 po naredbi predsednika nakon sramnog izgleda trave u jesen 2011 ^_^

- koliko je ovo neozbiljna uprava, imali su u zadnjih 5-6 godina po 15-20 milki € prihoda godišnje i nisu mogli da izdvoje <1% od prihoda da srede teren barem svake prestupne godine

lazara spreman za kragujevčane

:)

Mora da izdominira u rodnom gradu. Ukoliko Markara skupi muda pa pocne sa dva spica i Skuntelaru ce biti dosta lakse da igra. 

istina

Guest
This topic is now closed to further replies.