nerevar Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Mislim da se dize bezveze frka, navikli smo na ovo od uprave, nista novo,a Baobab se nece puno igrati u prvih 11, pored Kapitena i malog Pantica. Krila su popunjena a na zadnjem veznom je Drincic.Meni je interesantnije sto se suska da potpisujemo Oumarua uprkos svim mogucim propisima (koja za nas ne vaze - Tole ). To bi bilo zaista dobro pojacanje i time zavrsavamo odlican prelazni rok.
Geo Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Babovic je dosao kao otreznjenje da se ne lozimo mnogo i da se sistem retarda u fk-u nije promenio ... Jedino ne razumem vas hejt prema Fofani ? Decko je bukvalno sve utakmice (koliko su mu pruzili sanse na kosaicicu) odgrao korektno i malte ne svaku dobru shansu realizovao ,...
April Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Kapiram da će Babo začas da se nagodi sa tribinomtm. Od kad su Feničani izmislili novac, svaki problem sa kopom je rešiv.
kud u maglu Simoviću Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 misliš da su mu zaboravili ono koketiranje™ sa yveydom od letos?
MayDay Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Nama je najlepse u dusi bilo onih nekoliko dana dok je Djuroni bio u zatvoru. Tad je sve delovalo previse dobro da bi bilo stvarno.
Dr Arslanagić Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ovo nema veze sa Đurićem.hintBodiroga, pa dalje guglajte kumove, poslovne partnere i švercere duhana
MayDay Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ovo nema veze sa Đurićem.hintBodiroga, pa dalje guglajte kumove, poslovne partnere i švercere duhanaJa nisam imala pojma ko su Bodirogi kumovi. Voimeoca.
ZokiAsov Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Kapiram da će Babo začas da se nagodi sa tribinomtm. Od kad su Feničani izmislili novac, svaki problem sa kopom je rešiv.Sa kopom da, ali ne sa pederima sa zapada i stokom sa istoka. Mi smo nepotkupljivi...
MocaVukotic Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 jbt kolko bih voleo da se zaključa ovo na bar mesec dana. znam da ne moram da ga otvaram, ali prosto moram i oću da crknem svaki put jbt. uvati me neki, nešto, neka pomešana rezignacija i bes i frust i sve ono najgore... sad bih ga gravediggerovao pa da ga iskopamo malo kasnnije... da odmorim malo, ne mogu više bre.
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 (edited) . Edited February 4, 2014 by kud u maglu Simovicu
Kreator Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 (edited) Babović se ne vraća u Partizanhttp://www.novosti.r...raca-u-Partizanovaj nikolić je počeo da skuplja negativne pomene kod mene, šlihta se upravi:Njegov dolazak zagovarali su sportski direktor Albert Nađ i šef struke Marko Nikolić, prema čijojoj proceni je mogao da odgovori zahtevima u prolećnoj sezoni, ali takav predlog nije naišao na odobravanje pojedinih članova Upravnog odbora.takođe kruži priča po bg-u da ga nećemo uzeti je ne možemo abubakara da registrujemo - milija bi dao novac za oumarua samo ako dovedemo i njegovog slinavka. Edited February 4, 2014 by BlackGeorge
Lezilebovich Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 znači, milija je taj koji uživa da sluša kako mu ceo stadion jebe ženu
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 možda se razveo, pa hoće da joj napakosti:unsure:
Recommended Posts