Muwan Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Pa kad ne poštuje pravila. U Partizan dolaziš tako što mu daš gol u prvom evropskom pretkolu.
Filipenko Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Sve ide svojim tokom. Partizan prodaje dvojicu najtalentovanijih igrača!Crno-beli prema pisanjima medija rešili da prodaju Jojića i Ninkovića menadžerskoj agenciji Pini Zahavija, a zbog toga su potpredsednik kluba Ratomir Babić i sekretar Darko Grubor u Izraelu.* Ideja je da se novac dobije odmah, ali da igrači tek na leto odu iz klubaMoj omiljeni deo: Ovaj list navodi da su crno-beli u finansijskim problemima, jer nisu tokom zimske pauze prodali nijednog igrača, pa su sekeretar kluba Darko Grubor i potpredsednik Ratomir Babić otputovali u Izrael kako bi se dogovorili sa poznatim fudbalskim menadžerom.Pošto je opštepoznato da se mora zadovoljiti kvota kako bi govna iz uprave bila podmirena, neko se mora prodati. Ali kome, kada ih niko ne traži, pošto su u Evropi bili očajni, a u domaćem prvenstvu još gori? Šta da radi sirota uprava naša? Pokušava sa štednjom, ali ne ide...
Ted Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 nema razloga da se sablažnjavamo, kad padne jedan član mnogočlane bande ostatak i dalje čini bandu.
Odd_Job Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Mutombo brate, šta uradi čovek...a i dresovi su nam dosta jebački, čisto da se pomene...
April Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Gulan :ziga: Pa posle kažite kako Đurati ne zna znanje. Majstor ga zavaljao za dve ipo milke...Gospode Bože.
Ted Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) ako je neko pomislio da se dešava nešto čudno na pripremama....pa....ne dešava se Edited January 28, 2014 by Ted
MocaVukotic Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 jbt, kolko mi je muka od ovog topika, najradije bih ga prodo u staro gvožđe, al kurac, neće ni cigani baš svaki krš da uzmu.
sabahudin Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Gulan :ziga:Pa posle kažite kako Đurati ne zna znanje. Majstor ga zavaljao za dve ipo milke...Gospode Bože. Gulan je prodat onog leta kad je Tole postao predsednik.
nerevar Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 (edited) meni se cini da je ubica cigana ( ) jedini koji je presao sve nivoe tzv. "probe" i ubio kraljicu Edited January 29, 2014 by nerevar
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 ode jojara da napravi mesto pantari
Filipenko Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Bomba: Jojić otišao, Partizanu dva miliona!
Ted Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 (edited) uh, jaka stvar....svaka cast decku na nagradama ali realno bio je najbolji medj tragikomicnom konkurencijom, nikad me se nije dojmio nesto.....jos kad bi se Brasanac, Kojic, Smarkovic i Voja&Ostoja uhlebili kuda, masalasto se tice dva meleona, motivi prodaje su vishe nego jasni Edited January 29, 2014 by Ted
Kreator Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 +1nikad ga nisam gotivio, prosečni vezni igrač uz to i dosta spor. brašanac ko da mu je brat blizanac.alal vera onom ko ga prodade - za njega domaći zadatak: uvaliti smarkovića, ostojića i vranje.samo me interesuje koji je to bundesligaš rešio da uzme njega? čudi me..možda neki naivni augsburg ili frajburg, eventualno herta?
Recommended Posts